‘Relschoppers’ Geldermalsen half jaar de bak in: Gerechtigheid?


Miranda de Vries PvdA laat tegenstanders gewoon arresteren

‘Sfeer van geweld en indoctrinatie’

De relschoppers in Geldermalsen zijn voor het hekje geweest:

Gevangenisstraffen voor vier relschoppers Geldermalsen (…) De rechtbank sprak maandag van “een sfeer van geweld en intimidatie” en berechtte de vijf personen die volgens justitie het grootste aandeel hadden in de ongeregeldheden.

Tja. Tokkies dus? Of niet?

Wie is hier de democratieverkrachter?

Interessanter wordt het om te kijken waarvan deze mensen nou eigenlijk verdacht worden. Voor een beetje liedjes zingen, vuurwerk gooien en aan een hekje sjorren ga je niet een half jaar achter de tralies:

De vier verdachten die vandaag voor de rechter komen, worden ook verdacht van verstoring van het democratisch proces.

Verstoring van het democratisch proces? Nou wordt het interessant. Want wat even vergeten wordt is dat de gemeenteraad het hele voorstel om een mega azc te bouwen heeft ingetrokken. Vanwege teveel weerstand onder de bevolking. Sterker nog, tijdens raadsvergaderingen liepen de helft van de partijen weg omdat die natte muts van een burgemeester -dat is geen gekozen functie maar gewoon een ambtenaar- de boel in achterkamertjes wel even wilde regelen. Ook al was er geen enkele gram draagkracht voor dit linkse fantasietje.

En niet alleen dat: Dat wicht heeft gewoon op haar knietjes gemoeten om alles netjes door te slikken. Excuses met een strik erom erbij.

Linkse mensen en democratie: Gaat niet samen

Dat deze mensen voor het verkrachten van de democratie zijn berecht is een gotspe. Die zijn geslachtofferd. De echte verkrachters van de democratie zitten er nog steeds en eentje is nog burgemeester ook.

Democratie zou zijn om uit te zoeken hoe het kan dat een extremistische club weg-met-ons-mensen het voor elkaar krijgt om de democratie volledig te omzeilen om zo de gewone burger buiten spel te zetten. Democratie zou zijn om uit te zoeken hoe het zo ver kan komen dat de gewone bevolking met geweld de politiek tot de orde moet roepen. Democratie zou zijn om er achter te komen waarom de burger gewapend verzet tegen haar bestuurders moet voeren omdat die anders de boel ter plekke verkwanselt.

Dit is geen democratie. Dit is de Elite die haar tanden laat zien. En wij, het gewone volk, zijn gewaarschuwd: Tegenstand wordt niet op prijs gesteld, wie dat wel doet moet rekening houden met de consequenties.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

5 Reacties op “‘Relschoppers’ Geldermalsen half jaar de bak in: Gerechtigheid?

 1. We hebben nu een staaltje klasse justitie gezien waar de hond geen brood van lusten.
  Hou er maar rekening mee dat dit nog veel vaker zal gaan plaats vinden.
  Rechters zijn hier ook nooit echt onpartijdig geweest, ze staan op dezelfde loonlijst.
  En democratie heeft hier nooit echt bestaan, we hebben het er enkel over alsof we democratisch zijn.
  En het werkt al jaren.

  • Dit systeem heeft niks met democratie te maken. Ze hebben er alleen die mooie naam opgeplakt en vertellen erbij dat het van de ouwe Grieken af komt. Klopt! Het systeem van de Oude Grieken bestond erin dat de slaven, de vrouwen en de overige horigen geen fluit te vertellen hadden en ook niet, precies zoals in Geldermalsen, in de Senaat mochten komen. Bestuur, stemrecht en de rest van de democratische tralla was slechts voorbehouden aan de Elite, de Griekse Poederpruiken. De Bezittende Klasse dus en de rest van de tokkies moest de bek houden. De Helden van Geldermalsen mogen nog van geluk spreken met dat half jaartje knorren. Bij de ouwe Grieken waren ze op een zondagmiddag op het marktplein gespiest geworden en gebarbecued. Daar is de souvlakie, de griekse vleesspies nog naar vernoemd. Klopt dus dat we hier een Griekse Democratie hebben waarin de Elite de dienst uitmaakt, geholpen door hun vrienden, familie, omhooggevallen vazallen en in een normaal westers land zeg maar 60% van de populatie uitmaakt met als oogmerkt het beroven van en parasiteren op de rest. Tijd dus om de Alpen nog maar eens over te trekken. Of was dat een ander verhaal?

 2. “Verstoring van de democratische orde.”
  Als je een politicus vermoord omdat je het niet met hem eens bent, dan wordt je alleen veroordeeld voor moord, niet voor verstoring van de democratische orde. En voor die moord krijg je dan niet de maximale straf (levenslang), daar is het plegen van slechts één moord niet ernstig genoeg voor.

 3. Pingback: De totale chaos bij de overheid: Taakstrafjes | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s