Onze Syl: Intellectuele vedergewicht & speelpopje voor de Islam


‘Niet af’

Volgens de Volkskrant wordt het tijd voor onze eigenste Obbema in het torentje:

[Het is] positief dat mede door Denk antiracisme langzaamaan weer op de politieke agenda belandt. Nederland is namelijk niet af voordat Sylvana Simons of een andere niet-witte politica ooit minister-president is geworden.

Tja. Huidskleur is belangrijk dus. Toch?

Racisme

Een kernpunt van onze Syl is het vermeende racisme rondom Zwarte Piet. Een redelijk onnozele discussie die behoorlijk wat kwaad bloed heeft gezet. Kan de gemiddelde Nederlander er nog wel inkomen dat negers het niet fijn vinden als Zwarte Piet afgeschilderd wordt als zwarte dommige knecht van de Goedheiligman, heel anders wordt het als daaraan meteen de racismekaart geknoopt wordt. Het is maar een kinderfeestje hoor. Mensen laten zich nou eenmaal niet graag voor racist uitmaken.

Ondertussen heeft onze Syl zich aangesloten bij DENK, de Turks nationalistische / islamitische lange arm van Ankara. En daarmee gaat er bij een heleboel mensen de deur dicht. Wie de islamitische fascisten verkiest boven de Nederlandse normen en waarden zet zichzelf buitenspel. En geef die mensen eens ongelijk.

Slavernij & Islam

Een paar dagen geleden is er door de Global Slavery Index een rapport gepubliceerd over de huidige slavernij in de wereld. Wat blijkt? Er zijn dit jaar 10 miljoen slaven bijgekomen, ongeveer hetzelfde aantal als er in de hele 17de en 18de eeuw bij elkaar uit Afrika naar de Nieuwe Wereld zijn gebracht.

Nederland had daar -over een periode van 200 jaar- een aandeel in van rond de 550.000. Vergelijk dat eens met de geschatte aantallen slaven op dit moment in Turkije: 450.000. Hoe onze Syl haar lidmaatschap van DENK en deze getallen met elkaar kan rijmen zal voor altijd een groot mysterie blijven. Slavernij was, is en zal namelijk altijd een essentieel onderdeel van de Islam blijven.

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

10 Reacties op “Onze Syl: Intellectuele vedergewicht & speelpopje voor de Islam

 1. Elkaar terroriseren met goed en kwaad past niet bij een beschaafde maatschappij
  Over de hysterische angst om niet te ‘deugen’
  Waar is de scheidslijn gebleven tussen het ‘hartgrondig oneens zijn’ en elkaar beschuldigen van allerlei enge dingen die eindigen op isme? Nostalgisch denk ik terug aan mijn analoge jonge jaren, toen figuren als Ischa Meijer, Dominee Gremdaat, Robert Long en Jacques Plafond ongebreideld konden kwetsen zonder dat ze door de morele Gestapo op het denkbeeldige matje werden geroepen om verantwoording af te leggen. Het moge duidelijk zijn dat de tijden zijn veranderd.
  http://politiek.tpo.nl/column/elkaar-terroriseren-met-goed-en-kwaad-past-wat-niet-bij-een-beschaafde-maatschappij/

 2. Sinds deze bloedmooie negerin de politiek is gegaan, krijgen mijn drie Zwarte-Pietargumenten weer veel meer bezoekers. janstemerdink.wordpress.com/category/zwartepiet

 3. Pingback: Aapjes, onze Syl en de roze olifant in de kamer | The Logic Free Zone

 4. Pingback: Voorspelbaar: Onze Syl vertrekt bij DENK | The Logic Free Zone

 5. Pingback: Waarom kan de getinte medemens niet een groep fatsoenlijke en capabele mensen naar voren schuiven? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.