Goed nieuws: Turken lopen weg bij de PvdA


De vijfde colonne ontwaakt

De vijfde colonne ontwaakt

‘Te hard geworden’

Wat blijkt?

Turkse Nederlanders keren zich af van de PvdA. Ze zijn ongelukkig over de koers. „Overal moest ik uitleggen: wat dóé je nog bij die partij?”

Hij heeft de partij niet verlaten – de partij heeft hém verlaten. Zo ziet Mohamed Keskin zijn vertrek uit de PvdA. Tot twee weken geleden was hij raadslid voor de partij in Alkmaar. Een oudgediende is hij, al meer dan tien jaar lid van de gemeenteraad. Bekend in de wijken, actief in de moskee. Bij de laatste verkiezingen werd hij nog met voorkeurstemmen gekozen.

Het ging écht niet meer, zegt Keskin. De PvdA is „te hard” geworden voor migranten – moslims in het bijzonder. Hij kan zich niet inzetten voor een partij die de schuld voor moeizame integratie van moslims ten onrechte neerlegt bij mensen zoals hij

Tja. En dus?

Hefboom via de PvdA

De PvdA heeft decennia lang als hefboom gewerkt voor de Islam. Zo kan een kleine minderheid geweldige invloed op de Nederlandse politiek hebben. De voorbeelden zijn legio:

[Hans Spekman, PvdA]: “PvdA weerde Erdogan-aanhangers van kandidatenlijsten”

En daar komt nu een eind aan.

Op zich is dat goed. We hebben in Nederland een arbeiderspartij nodig maar dan wel eentje die het opneemt voor de gewone man. Niet eentje die de Islam de trom laat slaan. En zeker niet eentje die de meest extremistische kots uitbraakt over vrouwen, homo’s, joden en kafirs. Voor wie de VvMU nog hoog in het vaandel staat en bij wie religie geen speciale plaats in neemt.

DENK

Laat die Turken zich maar bij DENK aansluiten. Daarmee wordt hun politieke invloed fors gereduceerd. Dat zijn extremisten en dat kan iedereen zien. Wie in de Tweede Speelkamer in zee gaat met deze Islamisten zet zichzelf ter plekke buiten spel.

Nog beter zou het zijn als het Marokkaanse en het Surinaamse / Antilliaanse smaldeel zich daar ook bij aansluit. Daar is al met die Marokkaanse engnek en dat wicht Sylvana een mooie voorzet voor gegeven. Daarmee wordt de invloed van de Islam nog sterker ingeperkt. DENK is immers de lange arm van Ankara en die accepteren niet dat Marokkanen, Antillianen of vrouwen enige rol van betekenis spelen. Die partij klapt toch uit elkaar -‘Moge Allah je straffen!’- maar ondertussen wil geen enkele andere partij ook maar iets meer te maken hebben met die extremisten. Als die smerige kots eenmaal aan de oppervlakte komt blijft het nog lang stinken.

Advertenties

5 reacties

Opgeslagen onder Islam

5 Reacties op “Goed nieuws: Turken lopen weg bij de PvdA

  1. Pingback: DENK de-islamiseert de PvdA | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s