Waarom doen we zo moeilijk over het denaturaliseren en uitzetten van criminelen?


Gedenkplaatsje speciaal ingericht voor drugscrimineeltje Nabil Amzieb

Gedenkplaatsje speciaal ingericht voor drugscrimineeltje Nabil Amzieb. Heel de Marokkaanse gemeenschap is uitgelopen voor hun held en voorbeeld voor de jeugd!

Onthoofdinkje erbij?

Een tijdje geleden is er in het Amsterdamsche een Marokkaan onthoofd -volgens z’n moeder een goeie jongen die altijd zijn huiswerk maakte, meehielp met de afwas en nooit te laat thuis kwam. Hij had zelfs een stageplaats!- en nou is er eindelijk iemand opgepakt:

Verdachte opgepakt in Marokko in zaak onthoofding Nabiel Amzieb’

De ene Marokkaan snijdt de andere Marokkaan de nek af. Fijn.

Naïef

Een ding is in ieder geval duidelijk: Wij knokken met één hand op de rug gebonden. Wie in Nederland zegt dat criminele Marokkanen het land uit moeten -iets met ‘minder, minder, minder’- mag zich per kerende post voor het hekje gaan verdedigen. Want ‘knuffel, knuffel, knuffel’.

Marokkanen zelf daarentegen hebben er helemaal geen moeite mee. Die gaan gewoon terug naar Marokko als het hier een beetje te warm onder de voeten wordt. Paar maandjes in de zon en ze kunnen er weer flink tegenaan!

Nabil Amzieb hoofdTrouwens, al deze biculturele knuffelbeertjes komen niet naar Nederland om te werken, belasting te betalen en te sparen voor hun pensioen. Die komen hierheen om -letterlijk- miljarden en miljarden aan drugs om te zetten. Dat is big business waar een onthoofdinkje, een liquidatie en wat bomaanslagjes af en toe nou eenmaal bij horen. Marokkaanse Modus Operandi zeg maar! Zo doen wij Mocro’s dat onder elkaar! Zoek je problemen, ik ga je klappen, je weet tog, repsect! We moederneuken!

Wie wil mij stem?

“Jongens, laten we nou even het hoofd koel houden. Dit soort tuig moet gewoon het land uit. Neem ze hun paspoort af, geef ze een enkeltje Rabat en klaar is Mohamed”. De eerste politicus die dat zegt krijgt mijn stem. En aan de peilingen te zien zijn er nog wat meer mensen die het daar mee eens zijn.

Wie pakt de bal op? Wie-o-wie?

4 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

4 Reacties op “Waarom doen we zo moeilijk over het denaturaliseren en uitzetten van criminelen?

  1. repelsteeltje

    hehe ik vraag me al zo lang af wanneer de europese man het niet meer pikt om door die domme misgeboortes beledigd en vernederd te worden in zn eigen land onbegrijpelijk!!!!!!!!!!!!!!!!!dit klopt gewoon niet ..en dit is geen racisme maar realisme!!!!!!!!!!!!

  2. Pingback: Wat er mis is met het concept identity politics: voorbeeldje St. Louis. | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.