Maakbare samenleving gereutel: Onze Jet en de Ongeïnteresseerde Ouders


image003

Extra belastingpoet er tegen aan

Onze Jet vindt de wereld maar oneerlijk. En dat MAG natuurlijk helemaal niet:

Als het nodig is, wordt er meer geld uitgetrokken om de ongelijke kansen in het onderwijs te bestrijden, laat minister Jet Bussemaker (Onderwijs) zondag blijken.

De bewindsvrouw van de PvdA noemde de groeiende ongelijkheid in het onderwijs een ernstige zaak, die om actie vraagt. Kinderen van hoogopgeleide ouders blijken meer kansen te krijgen dan die van laagopgeleide ouders.

“We moeten kijken wat nodig is. Soms is het een kwestie van geld”

Geld voor de eigen achterban, welteverstaan.

Over wie gaat het?

Voor wie niet op zit te letten: Die ‘laagopgeleide ouders’ zijn onze biculturele cultuurversterkers uit schaamteculturen. Dat is helemaal niets nieuws, bovenstaand grafiekje heb ik al in 2010 met openbare data van het cbs gemaakt. Kun je gelijk zien hoe urgent dit probleem is en hoe veel je op politici kunt vertrouwen om dingen aan te pakken en op te lossen. Toentertijd was Ronaldje Plasterk -partijgenootje van onze Jet, hoe toevallig- de minister.

Daarmee kom je tot de kern van deze kansloze muts: Het gaat niet om ‘laagopgeleide ouders’. Het gaat om ‘Niet Westerse Allochtonen ouders’. Onze natte twat kan niet eens het beestje bij z’n naam noemen. Maar wel miljoenen over de balk smijten. Een soort linkse aflaat om maar vooral de handen in onschuld te kunnen wassen.

Let wel: NWA gaan naar dezelfde scholen als Nederlandse kinderen. Nederland heeft vrije schoolkeuze, er zijn geen speciale scholen voor moslims, negers of Antillianen. Behalve natuurlijk Islamitische scholen waar kinders nog eens goed doordrongen worden van hoe geweldig de Islam is en hoe vuil de kafir varkens wel niet zijn. Met extra veel koranlessen!

Onze Normen en Waarden zijn Wereldkampioen

Het echte probleem zit ‘m er natuurlijk in dat we miljoenen compleet kansloze criminelen en haatbaarden naar binnen hebben getrokken -en die stroom gaat nog steeds op volle snelheid door, maak je geen zorgen- en daar komen natuurlijk problemen van. Die mensen en hun kinderen en de kinderen daarvan zijn compleet kansloos in onze maatschappij. Wie d’r iets van wil maken moet onze normen en waarden hebben. En dan hebben we het niet over spectaculaire nieuwerwetsigheden: Niet wijzen naar de ander, vrouwen zijn geen hoeren, joden hoeven niet dood en homo’s hoeven niet van het dak, dat soort werk. En drugs, stelen, roven, geweld en inbreken is slecht.

Onze samenleving wordt steeds meer een ‘meritocratie’. Alleen wat je presteert telt. Niet wie je ouders zijn of waar je vandaan komt. Iedereen moet zijn eigen broek ophouden. Wie dat niet doet, gaat er onherroepelijk af. En dat geldt natuurlijk ook voor al onze fijne biculturele kansenparels. Liever met je matties stuff roken in het park en meisjes lastig vallen dan naar school gaan? Eigen keuze, eigen schuld. Liever ruzie zoeken ‘Yo Bro, ik ga je moederneuken!’ in de stad dan je wiskunde huiswerk maken? De kater komt later.

Islamitische scholen scoren kutter dan kut

Islamitische scholen scoren kutter dan kut

Ouders zijn verantwoordelijk voor hun eigen kinderen

Het is een typisch links staaltje knuffelen en wegkijken. De overheid moet maar zorgen dat kinderen naar school aan, bij de les blijven en goed hun best doen. Terwijl we al decennia lang weten dat het zo niet werkt. Dat is echt de taak van de ouders. Als die er met de pet naar gooien dan pissen die kinders er naast. Om er dan weer bakken met geld naar te gooien -wat is nou een miljoentje als je het niet zelf hoeft te verdienen?- is leuk voor de achterban -onze Jet buigt weer eens diep voor de zielige allochtoon- en voor het hele circus aan paarse broeken en moeilijke brillen die dan weer leuk uurtje-factuurtje kunnen doen maar zal uiteindelijk niets oplossen.

Ter vergelijk: Onze Jet had ook bijvoorbeeld die ouders kunnen korten op hun uitkerinkje. Of de kinderbijslag in trekken. Of bijvoorbeeld eens een haathutje sluiten, een drugsdealend crimineeltje de grens over kunnen smijten of fraude met allerlei soepsiedies aanpakken. Of bijvoorbeeld eens wat Islamitische scholen sluiten.

Dat is de kern van het socialisme: Ideologisch wijzen met de vinger ook al gooi je daarmee je kinderen onder de bus. Maakt niets uit, alles ter meerdere eer en glorie van onze Grote Leiders!

4 reacties

Opgeslagen onder Links

4 Reacties op “Maakbare samenleving gereutel: Onze Jet en de Ongeïnteresseerde Ouders

 1. Die gelijke kansen hoeven ze enkel maar op te pakken, maar deze wordt ze generatie na generatie onthouden door hun eigen ouders die het verdomme om ze normaal Nederlands te leren waardoor je vanzelf al zo goed als kansloos start.
  Taal heeft geen enkele prioriteit bij deze ouders en daar begint het al mee.
  Buiten dat ze ook helemaal niet van plan zijn om ooit volledig op te gaan in deze maatschappij.

  • Bert,

   Die mensen wordt helemaal niets onthouden. Sterker nog, wij belonen NWA om maar vooral niet te integreren. Uitkerinkje erbij, huursubsidie, sociale woningbouw en nog veel meer moois. Plus gratis karatelessen voor kleine Mo.

   Die ouders doen precies wat wij hun vertellen: Integreer vooral niet, stem op Erdogan, ga naar de Turkse Moskee en geef Nederlandse honden aan bij het consulaat. Plus wees vooral heel zielig en wijs continu naar die kafir varkens.

   Dat wordt actief gestimuleerd door de Nederlandse overheid.

 2. Pingback: De Zegeningen van de Multikul: Segregatie op school | The Logic Free Zone

 3. Pingback: SP: particuliere basisscholen zijn superstom! | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.