Sylvana Simons vs de islamitische fundamentalisten


Binnen de Islam geldt dat een vrouw die zich zo kleedt een hoer is. Een lesje dat onze Syl binnenkort vanzelf gaat leren.

Binnen de Islam geldt dat een vrouw die zich zo kleedt een hoer is. En alcohol is al helemaal uit den boze. Een lesje dat onze Syl binnenkort vanzelf gaat leren.

Islam

Onze Sylvana heeft zich bij de engnek partij DENK gemeld.

DENK is ontstaan doordat twee Turken zich om religieuze redenen van de PvdA hebben afgescheiden. Dat ging bepaald niet zachtzinnig -‘Moge Allah je straffen!’- en het ging ook niet over wie het laatste koekje mocht. DENK is de islamitische partij van Nederland. En dan niet zo’n beetje maar echt. Niet alleen is het de lange arm van Erdogan -ook zo’n islamitische fundamentalist- maar ook het Marokkaanse smaldeel heeft zich al aangesloten.

En nou onze Sylvana.

De Islam past zich niet aan

Waar onze Sylvana nog achter moet komen is dat de Islam geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Kunnen die Turkse en Marokkaanse kneitertjes met engelenkeeltjes haar proberen te paaien maar dat is toch echt meer zoals een goed Islamitisch huwelijk gaat: Op het moment dat het meiske getrouwd is gaat ze linea recta achter het aanrecht en komt daar nooit meer achter vandaan.

Dat gaat met onze Syl ook gebeuren. Nu is alles nog rozengeur en maneschijn maar zo gauw als alle commotie is verdwenen moet onze Syl gewoon -als een goede moslima- haar mond houden als de mannen spreken. Haar mening wordt dan niet meer op prijs gesteld, vrouwen moeten hun plaats weten.

De prijs van naïviteit

Onze Syl heeft nooit haar school afgemaakt. De afgelopen jaren heeft ze via de zwarte pieten discussie -een redelijk onnozele actie die alleen maar kwaad bloed gezet heeft- veel media aandacht gekregen. Onze Syl denkt daardoor dat ze echt iets te melden heeft. Dat men echt geïnteresseerd is in wat zij vindt.

Dat zal een vergissing blijken. Er zit een groot verschil tussen vaste gast zijn bij de VARA om een discussie over Zwarte Piet op gang te brengen en het harde ‘weg-met-Nederland-wij-willen-de-sharia’ standpunt van de Islamitische fascisten. De ene probeert onze samenleving te veranderen, de ander wil onze samenleving beschadigen. Iedereen die zijn heil zoekt bij de islamitische fascisten zet zichzelf buiten spel.

Het zal een half jaartje duren en dan komt er een persberichtje dat onze Syl en de engnekkers van DENK ‘verschillende inzichten over maatschappelijke discussies’ hebben en dat ze voortaan ‘hun eigen weg gaan’. Wedje doen?

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “Sylvana Simons vs de islamitische fundamentalisten

  1. Pingback: Goed nieuws: Turken lopen weg bij de PvdA | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Aapjes, onze Syl en de roze olifant in de kamer | The Logic Free Zone

  3. Pingback: Voorspelbaar: Onze Syl vertrekt bij DENK | The Logic Free Zone

  4. Pingback: Waarom kan de getinte medemens niet een groep fatsoenlijke en capabele mensen naar voren schuiven? | The Logic Free Zone

  5. Pingback: Het gelijk van Wilders: Negers onder de bus van de multikul | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.