Het is wachten op de volgende moordpartij van de Religie van de Vrede


Knuffeltje erbij?

Vergelijk

Greater Manchester police have apologised after a fake suicide bomber shouted “Allahu Akbar” during a simulated terrorist attack at one of the UK’s biggest shopping centres. “it was unacceptable to use this religious phrase immediately before the mock suicide bombing, which so vocally linked this exercise with Islam.”

en

Europol-chef Rob Wainwright wil dat er een Europese databank komt met de namen van islamitische extremisten.

en

De politie in Bosnië heeft vijf personen opgepakt die verdacht worden van wapensmokkel naar islamisten in Zweden.

Naïef

Een van de geleerde lessen van de Vietnam oorlog was dat de politiek zich niet met het wapengekletter moet bemoeien. Politiek wordt gedreven door een bizar soort opportunisme om over de rug van de gewone man maar wat extra stemmen te scoren terwijl een oorlog over leven en dood gaat. Daar is geen plaats voor gekwetste zieltjes of haarkloverij.

Dat is precies wat hier mis gaat. Wij vinden onszelf ‘tolerant’ en daar hoort bij dat we niet ‘discrimineren’. Nou kan geen zinnig mens voor discriminatie zijn maar langzamerhand heeft het policor denken compleet de overhand gekregen. We geven onze vijanden zoveel rechten: het lijkt net alsof die niet van plan is om ons te vermoorden!

Fool me once …

Wie een autoverzekering afsluit krijgt korting naar mate van het aantal schadevrije jaren. En als je dan toch schade hebt gaat je premie weer omhoog. Niemand zal mompelen dat dit ‘discriminatie’ of ‘racisme’ is. Maar als het dan om echt belangrijke dingen gaat -of onze samenleving niet in een burgeroorlog gestort wordt bijvoorbeeld- doen we net alsof dit ‘time tested principle’ niet geldt.

Er valt niet samen te leven met de Islam. Elke dag kunnen we dat in de krant lezen en op de tv zien. Aanslagen, verkrachtingen, geweld: De haat, het antisemitisme en de agressie druipt bij een willekeurige moskee als bloed van de muren. Wanneer gaan we het beestje nou eens bij z’n naam noemen en er naar handelen?

Een politicus die daar voor staat krijgt mijn stem.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Het is wachten op de volgende moordpartij van de Religie van de Vrede

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s