Het Gelijk van Wilders: Israel is de ‘Canary in the coalmine’


Mes

Neersteken

Vergelijk

Op een treinstation in Grafing, bij de Zuid-Duitse stad München, heeft een man zeker vier mensen neergestoken. De dader is volgens de burgemeester van Grafing een Duitser. De politie onderzoekt verklaringen van getuigen dat de man ‘Allahu Akbar’ riep.

en

Two elderly women were stabbed and moderately injured in a suspected terror attack at the Armon Hanatziv promenade in southern Jerusalem, police said Tuesday morning.

De dagelijkse terreuraanvallen in Israël door mensen met messen neer te steken zijn nu ook naar Europa overgewaaid.

Het Gelijk van Wilders

Het is een soort sport geworden. Wat Wilders een paar jaar geleden zei -en daarvoor volledig vergruisd door de lieve linksmensjes werd- gebeurt nu gewoon. Ook in dit geval natuurlijk:

[Geert Wilders, 2010]: “The problem is also our Western leaders’ refusal to understand that Israel is the West’s canary in the coalmine”

D’r kan maar een conclusie zijn: Die linksmensjes die liever met tamboerijnen en blokfluiten kaarsjes aansteken voor de lieve Palestijnen hebben een gaatje in hun kop. Je kunt nu niet meer straffeloos anti Israël agitprop rondspuien zonder daar verantwoording voor af te leggen. Israël is ons voorland, wat daar gebeurd krijgen wij ook. Binnen nu en -zeg- tien jaar hebben wij de dienstplicht weer terug om ons te beschermen tegen de Religie van de Vrede.

Er valt niet samen te leven met de Islam

Zo’n burgemeester die meteen verklaart dat de terrorist een ‘Duitser’ is: Die is onderdeel van het probleem. Dat is net zo’n laffe mafklapper als de burgemeester van Keulen die na de massaverkrachtingen wist te melden dat vrouwen maar op ‘armlengte’ van moslims moesten blijven.

Er valt niet samen te leven met de Islam. Het maakt niet uit wat wij -ongelovige honden- ook proberen: Deze mensen moeten ons niet wat we ook doen. Deze mensen staan met de rug naar onze samenleving. Die willen een Islamitische Staat. En iedereen die er iets van zegt moet er rücksichtslos aan geloven.

D’r is maar een manier om dit een halt toe te roepen. We moeten actief kansloze criminelen en haatbaarden arresteren, denaturaliseren en uitzetten. En daar moeten we helemaal niet zuinig mee doen. Sluit die haatpaleizen maar, arresteer die moskeebestuurtjes en die haatimampjes. Verbiedt preken in het Arabisch en Turks, stop buitenlandse geldstromen. Maar bovenal: Denaturaliseer de klootzakken en zet ze uit. Op grote schaal.

Tot dan is dit een kansloos achterhoede gevecht van lieve linksmensjes tegen geharde jihadi’s.

8 reacties

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

8 Reacties op “Het Gelijk van Wilders: Israel is de ‘Canary in the coalmine’

 1. Ik zeg het maar even voordat er weer allerlei mensen rare dingen gaan bedenken. En dat moeten we niet willen met ze alle.

 2. Ik wist het gewoon, hier kon je op wachten op dit bericht.
  Het zijn altijd verwarde mannen die zomaar iets doen ineens.

  De dader zou “Allahu akbar” (Allah is groot) hebben geroepen, maar volgens de Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann is van een islamistische achtergrond niets gebleken. De man werd aangehouden en zou psychische problemen hebben en aan drugs verslaafd zijn. De 27-jarige man uit Hessen heeft tijdens een verhoor zijn daad toegegeven.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/05/steekpartij_duitsland_geen_isl.html

  • Iedereen die een terreur aanslag pleegt is psychisch gestoord.

   Dat is geen verklaring voor zijn daad: Er zijn zat mensen kierewiet die niemand kwaad doen.

   Net zoals dat drugsgebruik. D’r zijn miljoenen mensen verslaafd -aan de drugs, alcohol, tabak etc- die niet met messen de straat op gaan.

   Dit is weer een mooi gevalletje ‘rad voor de ogen draaien’ van de politiek. Heeft niks met de Islam te maken: Is een verwarde man hoor!

   Wie gelooft die klets nog?

 3. Pingback: Welkom in de knuffelculti: Willekeurige burgers afslachten | The Logic Free Zone

 4. Pingback: Het Gelijk van Wilders: Het Israëlische model of de islam verbieden? | The Logic Free Zone

 5. Pingback: Het Gelijk van Wilders: Hanneke Groenteman en de kanarie in de kolenmijn | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.