Het Gelijk van Wilders: Het Marokkanenprobleem


Auto’s in de fik

In Ede zijn ze er ook achter: We hebben een Marokkanenprobleem. En niet zo’n kleintje ook:

De jongeren die in Ede voor problemen zorgen, worden aangepakt als criminelen. De groep steekt al een week auto’s in brand en zorgt voor veel onrust.

Tja. Wat een doortastendheid allemaal: Kutmarokkanen die auto’s in de fik steken, de buurt terroriseren en buurtbewoners bedreigen als ‘criminelen’ aan te merken! Laat de PvdA, GL en d66 het niet horen!

Het Gelijk van Wilders

Het is langzamerhand een spelletje geworden. Wat Wilders een paar jaar geleden zei -en toen met pek en veren het dorp uitgejaagd werd- zegt nu de hele goegemeente. Zo ook deze keer:

[Geert Wilders, april 2013]: “Nederland heeft onmiskenbaar een Marokkanenprobleem, maar de politieke correctheid en de ideologie van de multicul maakt ook het kabinet ziende blind en horende doof. Het gaat hier niet om het stelen van een rolletje drop door een stel schooljongens, maar om keiharde intimidatie, bedreiging, roofovervallen met geweld, straatroof en mishandeling.”

Toentertijd liep de hele goegemeente met een natte plek in de broek te hijgen en te briesen bij de interruptiemicrofoon.

Wil de echte man van het volk nu opstaan?

Plunderende Marokkaanse bendes zoals in Ede zijn een bedreiging voor onze samenleving. Het is de taak van de politiek om de gewone burger te beschermen tegen dit soort terreur. Niets meer, niets minder. Politici die weer met die grijsgedraaide plaat over ‘achterstand’, ‘armoede’ en die waanzin van ‘stageplaatsen’ aankomen moeten er uit. Die vertegenwoordigen Nederland niet meer maar het Marokkaanse smaldeel.

Criminele Marokkanen die veroordeeld worden moeten hun Nederlandse nationaliteit verliezen en uitgezet worden. Zonder pardon. Op een gegeven moment is het klaar met dat knuffelen en wegkijken en dat moment is nu. Niet morgen, niet overmorgen maar nu.

Genoeg is genoeg. Welke politicus dient de eerste motie in? Daar stem ik op.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder De Zegeningen van de Multikul

Een Reactie op “Het Gelijk van Wilders: Het Marokkanenprobleem

  1. Pingback: Het Visserijmuseum in Woudrichem, de policor meute en het Marokkanenprobleem | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.