Charlie Hebdo: Hoe hypocriet kan Turkije nog worden?


Wie dit tekeningetje in Turkije publiceert gaat 2 jaar de bak in.

Wie dit tekeningetje in Turkije publiceert gaat 2 jaar de bak in.

Veroordeeld

2 journalisten zijn in turkije veroordeeld voor het publiceren van een CH tekeningetje

Twee Turkse journalisten zijn veroordeeld tot twee jaar cel voor het publiceren van een cartoon van Charlie Hebdo.

Tja. In Turkije hebben ze het niet zo op journalisten, dat moge duidelijk zijn. D’r zitten er trouwens meer dan 1800 in de bak, meer dan welk land ter wereld.

Hypocriet

Nog veel zieker dan dit is de hypocretie van de Turken. Wat niet veel mensen zich zullen herinneren is dat de Turkse premier, Davutoglu, na de aanslagen in Parijs mee heeft gelopen in de demonstraties tegen de ‘heeft-niets-met-de-islam-te-maken’ terreur.

Nu worden er in Turkije mensen in de bak gestopt wegens het publiceren van exact dezelfde tekeningetjes.

Er valt niet samen te leven met de Islam

Dez mensen hebben niet dezelfde normen en waarden als wij. Het is naïef en gevaarlijk om net te doen alsof dat wel zo is. Dit zijn geen democraten maar fascisten. Islamitische fascisten om precies te zijn. Die gebruiken onze eigen democratie om ons de Islam op te dringen.

Daar zijn ze ook helemaal niet onduidelijk over. Ze zeggen het hardop, luid en duidelijk tegen iedereen die het maar horen wil: “Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.” Quote van onze Erdogan himself. And he is not joking!

Langzamerhand wordt duidelijk dat we onszelf geweldig in de vingers hebben gesneden met het naar binnen trekken van zoveel moslims. Dit speelt namelijk niet alleen bij de Turken maar ook bij alle andere Islamitische landen. Tel daar boven op het ondemocratisch gehalte van de EU -wie is er aanspreekbaar om de Europese normen en waarden te verdedigen tegen types als Erdogan en Davutoglu?- en de rotzooi is compleet.

Nederland moet zijn eigen koers varen

Wij moeten uit de EU. Wij moeten uit de euro. Dat zijn onze vrienden niet. Die zullen het niet voor ons opnemen. Wij moeten zelf bepalen wie er ons land binnen komt en zelf bepalen dat wie zich niet kan gedragen er weer uit gaat.

We moeten ophouden om tolerant te zijn tegen mensen die zelf niet tolerant zijn. Democratie en VvMU horen bij onze normen en waarden en wie dat niet onderschrijft moet die rechten verliezen. Antidemocratische bewegingen moeten verboden en ontmanteld worden. Om te beginnen met de Islam.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.