Het gelijk van Wilders: Turkije


In 2010 was het nog 'not done' om het beestje bij zijn Turkse naam te noemen.

In 2010 was het nog ‘not done’ om het beestje bij zijn Turkse naam te noemen.

Het kan verkeren …

Het is zo langzamerhand een sport geworden: Alles wat Wilders al jaren loopt te roeptoeteren komt langzamerhand één voor één uit. Zo ook nu met de rel rond Erdogan, geitenneuken, Umar en de Vrijheid van Meningsuiting.

Wij laten ons onderschijten

Achteraf gelijk krijgen is misschien leuk maar erg ‘helpful’ is het niet. We hadden beter in 2010 de nodige voorzorgsmaatregelen tegen deze Turkse Pasja kunnen nemen dan zaten we nu niet volkomen in de tang. En niet dat we het niet wisten: “Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.”

Maar nog zorgelijker is de reactie van Turken in Nederland. Die stemmen op Erdogan, gaan naar Turkse moskeeën betaald door de Turkse overheid en staan overwegend achter Erdogan en iedereen die daar kritiek op heeft kan het krijgen.

Deze mensen mogen dan een Nederlands paspoort hebben maar ze delen onze normen en waarden helemaal niet. Het concept van ‘integratie’ kan zo linea recta door naar de prullenbak. Dat is een volkomen achterhaald kletsje dat we jarenlang c.q. decennialang hebben moeten aanhoren van al onze goedwillende linkse medemensen. Deze mensen moeten ons niet, staan met de rug naar onze samenleving toe. Ze schijten op ons.

Er valt niet samen te leven met de Islam

D’r kan maar een conclusie zijn: Er valt simpelweg niet samen te leven met de Islam. Iedere poging daartoe is gedoemd te mislukken, iets dat we nou 50 jaar hebben geprobeerd en dat keer op keer op een faliekante deceptie is uitgelopen. En niet alleen in Nederland maar overal ter wereld. Overal waar de Islam komt, beginnen de problemen.

Denk er maar eens over na wat dat betekent: De enige oplossing die we nog hebben is de Islam en al zijn fijne gezelligheden hupsakee de grens over te bonjouren. Al het andere is zonde van de moeite en gedoemd te mislukken.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

Een Reactie op “Het gelijk van Wilders: Turkije

 1. Het wordt er niet makkelijker op gezien de gedragingingen die sommige individuen zich permitteren.
  https://fenixx.org/2016/04/26/hoer-meisje-bewusteloos-geslagen-omdat-ze-een-rok-droeg/
  .
  En dan is er nog een vijfde colonne die blind Recep Tayyip Erdoğan volgt uit dank voor de hier geboden leefruimte, opleidingskansen en zorg. Dat resulteerde al in een kliklijn met actieve deelname die een uitstekend ingepaste ingezetene voor het Turkse strafhof bracht vanwege haar mening.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/koenders-waarschuwt-critici-erdogan-voor-problemen~a4289868/
  .
  Veranderend beleid en voorlichting van de massa langs verschillende wegen lijkt me noodzakelijk om dit tij te keren. Te beginnen met opschorting van de betrekkingen met Turkije en gerichte aanscherping en handhaving van inpassingscriteria.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.