Terrorisme is een keuze


Islam degenereert

Wij kiezen ervoor om ons onder de voet te laten lopen

In tegenstelling tot wat de algemene teneur in de Europese media is, is terrorisme helemaal niet moeilijk te bestrijden. Daar wel of niet serieus mee om gaan is een keuze van politici.

Australië wil paspoort verdachten terrorisme intrekken

Australische moslims moeten in ieder geval even goed nadenken: Wie de verkeerde kant kiest kan rekenen op een flinke knal voor z’n kop.

‘With us or against us’

Na de aanslagen op het WTC maakten de Amerikanen -Bush en Cheney voorop- glashelder dat wie niet de kant van Amerika koos aan het kortste eind zou trekken. Dat vonden in Europa een heleboel mensen belachelijk -zelfs ‘nodeloos polariserend’- maar effectief was het wel. In een klap werd duidelijk dat er gekozen moest worden.

Toentertijd zaten we nog in de knuffel en wegkijk fase. En eigenlijk zitten we daar nog steeds in. We durven nog steeds niet hardop te zeggen dat onze normen en waarden superieur zijn aan die van de Islam en wie dat niet vindt zichzelf buiten de samenleving zet.

Laat dat eens goed tot je doordringen: De overgrote meerderheid van de Nederlandse politici weigert hardop te zeggen dat de Islam onderdeel van het probleem is en wie de vrije westerse normen en waarden niet aanhangt kan dat rustig blijven doen. Nog sterker: wie dat wel zegt wordt meteen als ‘fascist’, ‘racist’ en ‘islamofoob’ weggezet! Hoe verknipt kun je wezen vraag ik mij dan af.

De rot zit diep, heel diep

En dat gaat ver. Neem bijvoorbeeld het SMN, het samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders. Een semi-zelfbenoemde club die voor Marokkaanse moslims en voornamelijk Marokkaanse moskeeën in Nederland moet spreken -de Turken in Nederland worden prima vertegenwoordigd door Ankara zelf, ook al zo’n idiote situatie- en de voorzitter is dan ook een Marokkaan: Farid Azarkan.

Wat blijkt nu? Deze Marokkaan heeft zich aangesloten bij ‘Denk’, de engnek partij van twee Turken die de PvdA uitgekotst zijn en die er namens Ankara bepaald niet-Nederlandse ideeën op na houden: Een van de punten van het partijprogramma van deze partij is dat Moslims zich niet aan Nederland hoeven aan te passen en dat er van integratie sowieso geen sprake kan zijn. En of we dat even willen repsecteren.

We moeten ophouden met net te doen alsof deze mensen net zijn zoals wij. Dat zijn ze niet. Ze zijn aanhangers van een fascistische ideologie die tot doel heeft de samenleving te onderwerpen aan de Islam. We moeten ophouden met ze te behandelen alsof hun ideeën evenveel waard en respectabel zijn als de onze. Dat is niet zo. Hun ideeën zijn moreel verwerpelijk en staan haaks op onze grondwet. Het zijn de fascisten, gewikkeld in een flinterdun religieus sausje. In plaats van dat we met ze in gesprek moeten gaan moeten we ze arresteren, opsluiten en dan het land uit gooien. Wegens het verspreiden van een haatideologie die oproept tot terreur.

En dat kan best. Kijk maar naar Australië.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s