Kerncentrale: Doel voor terroristen?


Nuclear-Explosion-001

Pasje gejat

Scary shit:

Een beveiliger van een Belgische kerncentrale is twee dagen na de aanslagen in Brussel in Charleroi doodgeschoten.

Dat meldt de plaatselijke krant Dernière Heure zaterdag op basis van politiebronnen. De krant voegt eraan toe dat zijn beveiligingspasje is gestolen. (…)

De broers hadden naar verluidt een verborgen camera neergezet bij het huis van de directeur van het Belgische nucleaire onderzoeksprogramma. De beelden ”met tientallen uren” opnamen van de bewegingen van de man werden in beslag genomen tijdens een antiterrorisme-inval in het appartement van een andere verdachte van dezelfde terreurcel, Mohammed Bakkali.

En nu?

Stageplaatsen

Een bommetje met spijkers op Zaventem is natuurlijk maar klein bier bij het opblazen van een kerncentrale. En dat allemaal omdat er niet genoeg repsect en stageplaatsen voor onze Islamitische medemens is.

Wij krijgen de komende jaren nog zoveel lol met de Religie van de Vrede, dat kun je je niet voorstellen. Hoera, lang leve de multiculturele samenleving!

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Islam

4 Reacties op “Kerncentrale: Doel voor terroristen?

 1. Jan

  Tijd voor een soort patriot act

  • Die kant gaan wij ook op. Je kun veel over GWB zeggen maar niet dat hij niet doortastend was. Daags na de aanval op het WTC waren ze al bezig om al die rommel aan manke & lamme wetgeving via de patriot act op te ruimen.

   Hebben wij ook nodig. Bijvoorbeeld iemand die weet heeft van een mogelijke terroristische aanslag maar dat niet meldt moet opgepakt & veroordeeld kunnen worden voor medeplichtigheid. En dan niet voor een uurtje schoffelen.

   Of iedereen die mee geeft geholpen aan zulke aanslagen -al is het maar een klein beetje- moet gewoon het volle pond krijgen. De Amerikanen zijn daar veel strenger in. De Amerikaanse justitie hoeft niet te bewijzen dat iemand persoonlijk iets wel of niet gedaan heeft maar dat de groep iets gedaan heeft en dat jij -formeel of informeel- onderdeel van die groep bent. Dan ga je gewoon voor de bijl. Klaar, uit, throw away the key.

   Wij moeten veel strenger worden. Wij laten veel te veel over ons heen lopen. Wij knuffelen veel te veel.

   Nog 1000 doden en dan zijn wij ook zover. Nog minder als er veel kinderen onder zitten.

 2. In België is het al voor gekomen dat het koelwater is ‘weggelekt’ maar ik heb niets gehoord over een arrestatie.

  • Wat duidelijk geworden is over de lek bij de kerncentrale Doel is dat het wel degelijk ‘sabotage’ was. Geen twijfel over mogelijk.

   De centrale zelf is nooit in gevaar geweest omdat deze zichzelf uit heeft geschakeld -zoals het moet- maar hij was wel 5 maanden uit de lucht, met miljoenen schade.

   Persoonlijk denk ik bij dit soort zaken aan ‘Denk aan wat je niet ziet, niet aan wat je wel ziet’. Geen vragen in het Belgisch parlement, geen klopjacht, geen arrestatieteams. Betekent dat dat de Belgen niets kunnen vinden? Of dat ze de policor bril op hebben? Ze hebben wel veel onderzoek gedaan. Door de juiste mensen? Met de juiste autorisatie / sense of urgency?

   Ik denk dat dat inderdaad al een aanslag was.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s