Het Gelijk van Wilders: Criminele Marokkanen denaturaliseren en uitzetten


Brussel-militairen-terrorisme

Aanslag

Wat blijkt?

Omgekomen aanslagplegers Brussel waren bekenden van politie

Tja. Criminelen dus?

Het Gelijk van Wilders

De meeste mensen zien het al niet meer. Sterker nog, men haalt opgelucht adem. Zijn criminelen! Heeft niets met de Islam te maken! Een prachtig staaltje wegkijken en knuffelen.

Maar dat is natuurlijk de wereld op zijn kop. Het merendeel van de Marokkaanse jongens heeft een strafblad tegen de tijd dat ze 25 zijn. Zeg ik niet, zegt de politie van Rotterdam. Het feit dat Marokkanen criminelen zijn is geen uitzondering maar de norm.

Niet alle Marokkanen zijn smerig pus en kots. Er zitten ook ‘goede’ tussen. Het zijn er alleen zo verdomd weinig. Als we deze minderheid zouden willen helpen dan doen we dat het best door de criminele hondenstront en het etterend pus eruit te halen, te denaturaliseren en de grens over te kieperen. Zeg maar het partijprogramma van de PVV van -pak ‘m beet- 10 jaar terug.

Een heel stuk ‘minder, minder, minder’

Dat gaat misschien het probleem niet in een keer oplossen maar ik garandeer je dat nadat de eerste duizend de grens over zijn de Marokkaanse gemeenschap heel wat welwillender wordt. Niks omerta meer, niks meer elkaar de hand boven het hoofd houden.

En na 10.000 uitzettingen kunnen we over oplossingen gaan praten. Haatbaarden, schooluitval, criminaliteit, extremisme, fundamentalisme, foute moskeeën en misschien zelfs wel een stageplaatsje. Maar pas nadat de eerste 10.000 de grens over gekieperd zijn. Niet eerder.

1 reactie

Opgeslagen onder het gelijk van Wilders

Een Reactie op “Het Gelijk van Wilders: Criminele Marokkanen denaturaliseren en uitzetten

  1. Het lijkt me duidelijk dat beleid dermate gehandhaafd moet worden dat mensen zich ernaar voegen. Momenteel wordt onze overheid als buurman’s gek beschouwd door een behoorlijk deel van de onaanspreekbaren de cumulerende kosten veroorzaken. Je zou kunnen zeggen dat deze individuen de maatschappelijke solidariteit ver overvragen en dat het vigerende beleid daar tot nu toe geen antwoord op had. Tijd voor veranderend beleid dus voordat de samenleving onleefbaar wordt, de kosten de pan uitrijzen en een adresseerbare bevolkingsgroep steeds moeilijker onder de ervaringsoordelen uitkomt met het deel van hun bevolkingsgroep dat zich maar niet tot beter gedrag laat motiveren.
    .
    Denaturalisatie en deportatie van onaanspreekbaren lijkt em een serieus te overwegen optie daar dit in elk geval perspectief voor maatschappelijke kosten- overlast- en reputatiebeheersing van een achterstandsgroep biedt. Maar misschien zijn er socialisten met betere oplossingen die uiteindelijk niet resulteren in extra pyjamadagen voor ouderen en zieken?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.