Donald Trump: Water kookt bij 100 graden, appels vallen naar beneden.


Donald Trump Islam hates us

The Donald

Stating the obvious:

[Donald Trump] “Islam hates us”

Tja.

Open deurtje

Op zich is het wel weer verfrissend dat een presidentskandidaat gewoon zegt waar het op staat. Bush kwam toentertijd op draven met dat idiote “Religion of Peace” terwijl iedereen met eigen ogen kon zien dat dat toch echt zereneus onzin was, Barack Hoessein Obama is nota bene een moslim -dat ben je voor het leven, daar kom je net als chlamydia niet meer van af- en ondertussen spuit de giftige vitriool uit het midden oosten de hele wereld over. Haatbaardje erbij?

Niet dat dit op de knuffelaars en de wegkijkertjes ook maar een gram indruk zal maken. Die hebben het over de ‘bone-chilling anti-muslim jihad’ en nog veel meer fijne hyperbolen.

Vriendjes worden?

Niet dat The Donald de enige is hoor. D’r zijn wel meer mensen die zeggen dat er niet met de Islam samen te leven valt. Maar die konden tot nu toe nog fijn weggezet worden als extremisten, fascisten, islamofoben en diskrimmenazie rassies.

Wie iets wil doen aan het probleem dat Islam heet moet eerst de waarheid onder ogen zien. En dat is dat de Islam een fascistische ideologie is die het westen met alle mogelijke vormen van geweld wil onderwerpen. We kunnen elkaar wijs blijven maken dat we hier in het Westen een ‘open, tolerante en vrije samenleving’ hebben gebaseerd op onze ‘liberale normen en waarden’ maar dat is natuurlijk een beetje onzin. D’r is in onze eigen achtertuin een compleet parallelle samenleving ontstaan op Islamitische grondslag.

Moslims in het westen staan in meerderheid negatief t.o.v. onze samenleving, wenden zich er van af en houden er over het algemeen bijzonder achterlijke ideeën over vrouwen, homo’s, joden en democratie op na. Nu mag van mij iedereen doen en denken wat hij wil maar laten we nou niet gaan doen alsof de Islam graag vriendjes met ons wil zijn.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s