Piepklein verkrachtinkje in Vlaanderen


policor

Even lekker gepakt

Een fijn knuffelbeertje uit het pittoreske Afganistan heeft een vlaamse eens goed doorgesmeerd. Het commentaar van het vlaamse rode kruis?

“Alle jongens en mannen in het asielzoekerscentrum hebben de cursus gehad, maar het heeft blijkbaar niet geholpen.”

Echt waar? Nou, misschien moet die arme knaap nog maar een tweede kans krijgen. Is zielig namelijk!

Knuffeltje erbij?

Wie de berichtgeving over dit ‘incident’ volgt bekruipt een unheimisch gevoel. De woordvoerster van het rode kruis doet haar uiterste best om toch maar duidelijk te maken dat dit de eerste keer is dat zoiets voorkomt en dat andere asieleisertjes daar niets mee te maken hebben. En dat het natuurlijk heel ernstig is maar dat er verder niets aan de hand is. En zelfs dat deze juffrouw niet bij hun in dienst was maar bij de cateraar.

Klinkt allemaal leuk maar is natuurlijk een beetje raar. Je zou verwachten dat het rode kruis zou eisen dat dit zielige knuffelbeertje ter plekke op het vliegtuig naar Kaboel wordt gezegd. Of dat er meer bescherming van de politie komt (*). Of tenminste hoe het gaat met het meisje in kwestie. Maar niets van dat alles.

En niet alleen dat. Ook dat krachteloze ‘kan eventueel worden teruggestuurd’ en de ‘asielprocedure kan stopgezet worden’. Neem van mij aan: Dat gaat niet gebeuren. Die jongen loopt vanmiddag al weer over straat. Met wat extra zakgeld van het rode kruis omdat hij anders gaat ‘radicaliseren’. Gelukkig heeft hij een cursus gehad!

Op de knieën voor de Islam

Na de feestelijkheden in Keulen rond Oud en Nieuw is het voor iedereen glashelder dat het argument ‘is de eerste keer’ waarschijnlijk ietsje anders geïnterpreteerd moet worden. Het ‘is de eerste keer’ dat de politie het niet onder de pet kon houden, dat is al heel wat waarschijnlijker. Het ‘is de eerste keer’ dat de welkomsbrigade het niet weg kan moffelen.

Maar een ding is zeker: Het is in ieder geval niet ‘de laatste keer’. Welnee. Wie honderdduizenden compleet gestoorde psychopaten naar binnen trekt die openlijk zeggen dat ze hier komen aanranden en verkrachten -en dat ook keer op keer op keer blijven herhalen- moet niet vreemd opkijken als op een gegeven moment moeders de vrouw huilend aan de keukentafel zit. Of dochterlief op de IC ligt omdat ze de tiefus geslagen is. Koop maar vast een bloemetje!

Vanaf nu is de Islam hier de baas. En je dochter is een hoer.


(*) Toen Wilders voorstelde dat mannelijke asieleisers opgesloten op het AZC moesten worden, deed hij dat niet om ‘mensen tegen elkaar op te zetten’ of om ‘islamofobie aan te wakkeren’. Hij zei dat omdat het verstandig is. Ieder weldenkend mens zou dat namelijk doen.

Alleen maar omdat we hier zo’n geweldig weg-met-ons complex hebben laten we deze mensen vrijelijk over onze straten lopen. En daar hoort gewoon een rekeningetje bij, of je het nou leuk vindt of niet. En dat rekeningetje gaat jouw en mijn dochter betalen.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Piepklein verkrachtinkje in Vlaanderen

  1. Ze zijn nu dus echt zwaar door de mand gevallen met hun vermeende paard van 32 centimeter: al die meiden dachten dat het een vinger was. Stelletje pinkeltjes…

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s