Meer geld voor onderwijs?


Islam onderwijs

Onderwijs

Onze Diederik -iemand nog enige illusie dat die de verkiezingen niet overleeft?- wil graag 10 miljard meer voor onderwijs:

[Diederik Samsom, PvdA]: “Ik wil leraren twee keer zo goed opleiden, twee keer zo veel betalen en ook twee keer zo snel afscheid van ze kunnen nemen als het echt niet gaat”

Tja. En dus?

Stemmen kopen

Klinkt leuk hoor maar het is natuurlijk niets anders dan stemmen kopen op een populistisch deuntje. Geen enkele burger is tegen goed onderwijs voor z’n kinderen dus dat bekt altijd goed. En leraren beloven om ze meer te betalen zorgt in ieder geval voor een loyale aanhang, niet in de laatste plaats van de vakbond.

De echte keuze is natuurlijk waar die 10 miljard vandaan moet komen. Oma maar wat langer in de pis laten liggen? Minder asieleisertjes naar binnen trekken -dat zou wat zijn!- of toch maar minder geld naar de politie? Over dat soort keuzes zul je popie-jopie kneitertjes als onze Diederik nooit horen. Liever verhogen ze gewoon de belastingen! Want dat is eerlijker!

Echte oplossingen

Weet iedereen trouwens dat het aantal leraren dat op de bank zit jaar-in-jaar-uit toeneemt? Niet omdat ze werkloos zijn maar omdat de minister -Jetje Bussemaker, PvdA- vindt dat je leraren niet mag verplichten ’s ochtends even de auto te nemen. Kost miljarden.

Of dat de vakbond pertinent tegen het belonen van leraren van schaarse vakken is? Hoezo kinderen voorop? Of dat de SP de grootste partij onder leraren is?

Of dat de PVV al jaren pleit voor het ontslaan van slechte leraren maar dat de PvdA daar iedere keer voor ligt? Of dat de PVV tuig dat nu hele scholen terroriseert d’r af wil trappen maar dat de PvdA dat zielig vindt?

Of dat de PvdA natuurlijk voor meer Islamitische scholen is? En dat kinderen op openbare scholen Islamonderwijs moeten krijgen? En zo kunnen we nog even door gaan.

Over de rug van onze kinderen

Aardige lieve mensen zoals onze Diederikke zien dat langzamerhand de burger de socialisten een beetje zat is. De PvdA is al lang niet meer de partij van de gewone man -dat is de PVV- en al helemaal niet voor families met kinderen. Die partij geeft liever de sleutels van de poort vandaag nog aan allerlei fijne nieuwe medelanders en iedereen die er iets van zegt is een islamofobe racist. Laat je dochter en je vrouw maar aangerand worden, de politie houdt het wel onder de pet!

Nee dank je Diederikke. Geef mij m’n land maar terug. De rest regelen we zelf wel. Zonder jou.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Links

Een Reactie op “Meer geld voor onderwijs?

  1. Pingback: Nederland Cartelland: Ziekenhuizen stoppen met kankerbehandeling | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.