Het Eindspel


‘The right to bear arms …’

In de VS staat in de grondwet dat burgers het recht hebben om wapens te dragen en om milities te stichten om huis en haard te verdedigen: ‘A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.’ Dat klinkt ons Europeanen allemaal erg overdreven in de oren. Is het niet veel beter om de politie dat te laten doen? De overheid bestaat toch uit mensen zoals jij en ik, daar hoef je je toch niet tegen te wapenen? Amerikanen hebben een wapenfetish, beschaafde mensen lachen daar om!

Dit filmpje hierboven laat klip en klaar zien waarom de Amerikanen groot gelijk hebben en waarom wij hier in Europa naïeve sukkels zijn. De bevolking moet zichzelf kunnen verdedigen want de overheid -en haar knokploegen met platte petten, handboeien en overvalbusjes- kun je als het er om gaat niet vertrouwen.

En denk nou niet dat dit opruiende en alarmistische taal is: Dit staat ons ook te wachten. In Keulen was het afgelopen maand al zo ver, in elke grote stad -ook in Nederland- kun je dit al dagelijks zien. Binnenkort bij jou in de buurt!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s