Linkse Mensen: Vrijheid van Meningsuiting geldt alleen als je het met ons eens bent!


totaalSpekje in de bocht

Hansje Spekman -de Grote Roerganger van de Socialisten- vindt dat Wilders sommige dingen niet mag zeggen:

[Hansje Spekman, PvdA]: “Het ís gevaarlijk. (…) De geest moet terug in de fles (…) Er worden milities opgericht in het land”

En dus moet Wilders z’n muil houden volgens onze Hans.

Elitair, anti democratisch gereutel

Klinkt allemaal leuk maar klopt natuurlijk voor geen meter. Wilders is de boodschapper van slecht nieuws. Niets meer, niets minder. Wie denkt dat politieke partijen moeten samenspannen om het volk met mooie verhaaltjes om de tuin te leiden heeft duidelijk niet veel op met democratie. Beter is natuurlijk als onze Hans en zijn trawanten gaan bepalen wat er wel en wat er niet mag worden gezegd en iedereen moet zich daar aan houden. Want anders is “de geest uit de fles”.

Linkse mensen zoals onze Hans zien namelijk wel degelijk dat het volk het niet meer pikt. Voor het eerst sinds de oorlog is de burger bezig zich op grote schaal te hergroeperen, buiten de traditionele politiek om. Een actie als het referendum of burgers die tegen een AZC in opstand komen: De burger laat zich niet meer neppen.

Wat hadden onze linkse vrienden nou verwacht? Iedereen kan zien dat de EU compleet disfunctioneel is, dat het overgrote deel van de vluchtelingen helemaal geen ‘vluchteling’ maar crimineel tuig is en dat er serieus iets stevig mis is met de Islam. ‘You can fool some of the people all of the time, all of the people some of the time but not all of the people all of the time”: Mensen worden behoorlijk gespannen als je hun vrouwen en dochters gaat verkrachten om vervolgens net te doen alsof er niets aan de hand is. En onze Hans is daar ook achter.

Mensen zijn niet gek

Democratie is niet voor watjes. Democratie betekent dat het volk wikt en beschikt. En dat er een ‘open marketplace of ideas’ is om het maar eens in goed Amerikaans te zeggen. VvMU hoort daar bij: Iedereen mag zeggen wat’ie wil, ook al staat het figuren als Hansje niet aan. De gewone man in de straat zal het allemaal aanhoren en in het stemhokje aankruisen wat z’n keuze is. Dat is democratie.

Hansje die oproept dat sommige zaken niet gezegd mogen worden -als het om antisemitisme en andere extremistische kots gaat zul je ‘m niet horen- is duidelijk geen democraat. Dat heeft de gewone man langzamerhand ook door -de PvdA gaat in sneltreinvaart het CDA achterna- en dat is misschien maar goed ook.

Laat linkse mensen maar op de SP stemmen, laat de gewone man maar op de PVV stemmen, laat moslims maar op een of andere Islamitische partij stemmen en laat de PvdA in de vergetelheid van de geschiedenis wegzakken. Dan komt er misschien wat lucht in deze muffe tent.

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Gutmenschen

2 Reacties op “Linkse Mensen: Vrijheid van Meningsuiting geldt alleen als je het met ons eens bent!

 1. G.Deckzeijl

  http://fenixx.org/2016/02/09/twee-dagen-nadat-links-met-geweld-de-rechtsstaat-vernietigd-heeft-beweert-spekman-dat-wilders-de-democratie-in-gevaar-brengt/comment-page-1/#comment-8890
  Trouw van 1-2-2016 over de vrijheid van meningsuiting:
  http://tinyurl.com/zmbjccn
  Uitspraak van het Amsterdamse gerechtshof:
  http://tinyurl.com/zxbordo
  Volgens die uitspraak is de vrijheid van meningsuiting, ondanks
  Artikel 10 van het EVRM, nog eens bekrachtigd en ABSOLUUT.!!

 2. G.Deckzeijl

  Er moet godverdomme veel meer VERZET komen in dit land, dagelijks terugkerend VERZET en dan niet op dat eeuwige Malieveld, daar krijgen de “heren bestuurders/machthebbers” een lachstuip van.
  De rest moet de lezer(waarvan ik hoop dattie het gelazer ook zat is) zelf maar uitzoeken.
  http://fubar.mobi/2014/11/29/vergeet-de-politiestaat-welkom-in-de-belastingstaat/comment-page-5/#comments
  ___________________________________________________________

  Ben ik de enige die deze site aan de gang houdt..??????????????????

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.