Agit-prop bij de NCRV-KRO: Jinek


Bedreigen

Itempje bij Jinek: politici die bedreigd worden (linkje want de NPO kun je niet includen in je postje):

[Ibrahim Wijbenga, CDA] “Als het zo is dat het openbaar bestuur gaat zwichten voor terreur of dreigementen dan ga ik mij wel heel veel zorgen maken over de lokale democratie”

Tja. Tokkies volgens Rutte.

Gutmenschen

In deze uitzending, betaald van jouw en mijn belastingpoet, komen 3 politici van Marokkaanse afkomst aan het woord plus een SP mens en een D66 mens. Daarmee wordt ook in dit geval duidelijk dat hier heel selectief gewinkeld wordt. Er is namelijk natuurlijk maar 1 politicus in Nederland die echt bedreigd wordt: Ome Geert. Dat wil niet zeggen dat die andere politici er niet van langs krijgen maar dat staat toch echt in de schaduw van wat Wilders dagelijks over zich heen krijgt.

En niet alleen dat. Wijbenga wordt bedreigd vanuit salafistische hoek. Sharon Gesthuizen -dat SP mens- scheldt zelf Wilders maar al te graag uit voor alles wat mooi en lelijk is. Mohamed el Bachiri was lijsttrekker voor de Partij van de Eenheid, een extremistische salafistische partij in Den Haag. Dilia Leitner -dat d66 huppelkutje- werd bedreigd nadat ze voorstelde om criminele Marokkanen een ‘woning, werk en wijf’ te geven ipv op te sluiten. Je vraagt je af of ze voor haar daar ook een taakje bij ziet om het maar eens vriendelijk te zeggen. Saami Akrouh werd bedreigd nadat hij reclameborden wilde weghalen die een grapje over de Islam maakte.

Zien we de rode draad langzamerhand een beetje?

Met de Islam valt niet samen te leven

Dit itempje is een mooi voorbeeldje van knuffelen en wegkijken. Het is overduidelijk dat de Nederlandse samenleving in de bankschroef zit bij de Islam en dat we heel erg serieuze problemen daarmee hebben. Dit gaat niet goed komen. Politici en meelopers als Jinek die liever vandaag dan morgen nog het capitulatieverdrag ondertekenen komen lijnrecht tegenover het Nederlandse volk te staan dat ziet dat het land in de uitverkoop bij de Allah is gegaan. De bevolking wordt hardhandig letterlijk gewisseld voor een Islamitische.

“Kom in verzet” zei ome Geert bij de APB afgelopen september. Weer een vooruitziende oproep.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.