Charlie Hebdo, Aylan en de hypocrisie van Links


Aylan-Groper

Tekeningetje erbij?

Charlie Hebdo heeft een tekeningetje gemaakt over dat verdronken Syrische jongetje. Je raadt het al: Het apengebral ter linker zijde is niet van de lucht:

SINCE it was targeted by freedom-hating Islamic State supporters a year ago, French satirical magazine Charlie Hebdo has become a symbol of free speech across the Western world.

But this time, the provocative publication may have gone too far.

Yep. Het staat er echt: Too far.

De beste beledigingen zijn degene die vlak bij de waarheid liggen

Grof? Jazeker. Realistisch? Dacht het wel.

Laten we het eerst maar eens over dat tekeningetje hebben. Onze Aylan was veel maar in ieder geval geen ‘vluchteling’. Hij woonde al 3 jaar met vader (die had moeten verzuipen), moeder (gelukkig ook verzopen) en oudere broer (ook verzopen) in Istanboel. D’r mag veel mis zijn in Turkije maar hun leven liep in ieder geval geen gevaar. Het enige wat je kunt zeggen over onze Aylan is dat hij van die schoften van ouders had. Wel duizend euro per persoon neertellen om in een bootje te stappen (hoi Turkse maffia) maar niet 10 euro voor een zwemvest willen ophoesten.

Niet dat paps in het gevang zit hoor, voor dood-door-schuld. Welnee: Die is weer teruggereisd naar Syrië. Kennelijk was het daar zo slecht nog niet. Hoezo ‘vluchteling’?

Tweede puntje is dat NWA meer dan 8 keer zo vaak meisjes aanranden en verkrachten. In Amsterdam wordt een ruime meerderheid van alle seksuele misdrijven door fijne nieuwe Nederlanders gepleegd terwijl ze minder dan een kwart van de bevolking vertegenwoordigen. De kans dat danwel Aylan danwel z’n broertje niet z’n handen thuis kan houden is bepaalt niet klein.

Linkse mensen knielen voor hun nieuwe heersers

Maar nog hypocrieter dan het commentaar op de feitelijke inhoud van dit tekeningetje is de knieval die linkse mensen standaard voor de Islam maken. Waren ze een jaartje geleden nog allemaal Charlie, nu zijn ze allemaal lid van de ‘Yes, but’ brigade. VvMU is niet zo belangrijk voor ze. VvMU is alleen maar belangrijk als je niks naars over de Islam zegt.

Het tekeningetje dat in reactie op deze van CH is gemaakt geeft die hypocrisie mooi weer. Aylan zou opgegroeid zijn om later arts te worden! Dat zou dan zo ongeveer voor het eerst zijn dat de Islam iets positiefs bijdraagt aan de maatschappij: Tot nu toe staan moslims bovenaan elk kut lijstje en onderaan elk lijstje dat er toe doet. En daar komt de komende jaren helegaar geen verandering in, zie de fijne gezelligheden in Keulen, Hamburg en nog een tiental andere steden in Duitsland, Zwitserland, Zweden en andere Europese landen.

Aylan-doctor

3 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

3 Reacties op “Charlie Hebdo, Aylan en de hypocrisie van Links

  1. Pingback: Charlie Hebdo, Aylan en de hypocrisie van Links

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.