Keulen: Dit is nog maar het begin


9iwkm0

Milities

In verschillende Duitse steden worden burgerwachten opgericht vanwege de gemelde aanrandingen rond Nieuwjaar in Duitsland.

Dat had je aan zien kunnen komen. Ons eigen Tahir pleintje!

Het kan verkeren

Interessanter is het om deze film even terug te spoelen. Naar januari afgelopen jaar. Toen werd er een pegida demonstratie gehouden in Keulen en dat was voor de linkse medemens zo verschrikkelijk dat er ogenblikkelijk een reactie moest komen:

[15 jan vorig jaar]: De kathedraal van Keulen is vanavond niet verlicht als de protestmars van de Duitse anti-islambeweging Pegida voorbij trekt. Met de verduistering van de hoogste kathedraal ter wereld neemt de kerkorganisatie afstand van het protest waaraan ook aanhangers van extreemrechts deelnemen.

Wie een jaar geleden nog mompelde dat al die fijne aanhangers van de religie van de vrede misschien niet allemaal zulke goede bedoelingen hadden werd ter plekke geëxcommuniceerd als fascist, nazi, racist en islamofoob. Want asieleisers zijn zielug!

Iemand verbaasd?

Niet dat het onverwacht is hoor. Sommige mensen -ik noem een ome Geert- roeptoeteren het al een tijdje. Maar net zoals in Duitsland willen we dat niet horen. De hele policor goegemeente in koor met onze Mark voorop:

[Mark Rutte, MinPres, tijdens de APB afgelopen september]: “Ik hoor Wilders nou al dagenlang praten over een islamitische tsunami en over testosteronbommen. Die verschrikkelijke termen dragen niets, maar dan ook helemaal niets, bij aan de oplossing”.

En vervolgens zette onze Mark de deur nog eens wat verder open. Want ome Geert is natuurlijk de echte vijand!

Weg er mee!

De aanrandingen in Keulen tijdens oudjaarsnacht, zouden volgens anonieme politiebronnen wel degelijk zijn gepleegd door asielzoekers uit Syrië die nog maar kort in Duitsland verbleven.

Toch is het allemaal niet zo moeilijk. De grenzen moeten dicht, asieleisertjes uit Duitsland en Belgie moeten per ommegaande teruggestuurd worden. Er is namelijk geen oorlog in Duitsland of België. Als Merkel de deur wagenwijd openzet moet ze dat zelf weten maar dan mag ze ook zelf die kots opvreten.

Asieleisertjes die zich hier afgelopen jaren toch naar binnen hebben gelogen -zeg maar binnen zonder kloppen- moeten hun verblijfsvergunning verliezen. Wegens leugentjes vertellen. Behalve als je direct met het vliegtuig uit Damascus of Kaboel op Schiphol bent geland heb je in Nederland helegaar geen recht op asiel. En als uitkeringszoekertje al helemaal niet.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Immigratie

3 Reacties op “Keulen: Dit is nog maar het begin

 1. G.Deckzeijl

  Wanneer zal het eindelijk tot iedereen doordringen dat dat ellendige,
  als vluchteling(1) gecamoufleerde islamitische uitschot dat dagelijks onze horizon verziekt en onze vrouwen niet met rust kan laten, enkel en alleen handelt op basis van de koran(2), de hadith’s en HET PROJECT.???
  http://fubar.mobi/2015/12/06/video-the-muslim-brotherhood-infiltrates-europe-english-subtitles/comment-page-1/#comment-26824
  1)Het zijn geen vluchtelingen! http://tinyurl.com/h8nldf4
  2)De koran: http://tinyurl.com/plhcawp

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.