De opmars van de Fascisten


turkije-isis

Hitlervriendje

Duitsland uit de tijd van dictator Adolf Hitler is volgens de Turkse president Recep Tayyip Erdogan een voorbeeld van een effectief presidentieel systeem.

En dus?

Islam is een fascistische ideologie

Erdogan is een fascist. vermoordt zijn eigen burgers, schiet politieke tegenstanders af en heeft de schijt aan democratie: “Democratie is als een trein. We stappen uit wanneer we aankomen op het station dat wij wensen.”. Journalisten worden opgesloten en Turkije bombardeert de PKK en steunt ISIS.

Ondertussen steunt 70% van de Nederlandse Turken deze fascist. Dat zijn honderdduizenden mensen, meer dan de NSB ooit bij elkaar heeft gekregen.

Antisemitism-in-Turkey

Linkse apologeten

Tegenwoordig zt de AK partij gewoon in de tweede speelkamer, naar binnen geloodst door -hoe verrassend(!)- de PvdA, begint Rutte de onderhandelingen om Turkije versneld Europa binnen te trekken en maakt Samsom het volk al lekker om minimaal 200.000 wegvoorbereiders toe te laten.

Dit gaat niet goed, lieve mensen. De Islam is een fascistische ideologie waar niet mee valt samen te leven. Een overwinnaarsideologie die steeds verder en verder ons land -en de rest van Europa- stukje bij beetje over gaat nemen.

Zeg maar dag met je handje.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s