We gaan de kant van Israël op in Europa


Antisemitisme in Nederland

Volgende aanslag

Meerdere mensen zijn gewond geraakt toen een militaire patrouille bij een moskee in de Franse stad Valence vandaag het vuur opende op een auto die hen leek te willen rammen.

Tja. En dus?

Israël

In Israël is dit al dagelijkse kost. Daar plegen Palestijnse knuffelbeertjes dagelijks aanslagen op Israëliërs.

Niet dat het een verrassing was voor de Fransen. Hollande heeft het defensiebudget al verhoogt om binnenlandse doelen te kunnen beveiligen. Zeg maar policor praat om de bevolking te kunnen beschermen tegen de Religie van de Vrede. Ondertussen patrouilleren Franse militairen zwaargewapend door alle grotere Franse steden. En niet alleen in Frankrijk maar ook in België is het al zo ver.

islam

Burgeroorlog

Eigenlijk moet ik er wel om lachen als het niet zo triest zou zijn. Normale mensen roepen al jaren dat de Islam niet een fijne gezellige religie is maar een fascistische politieke ideologie. En dat is niet iets van de laatste 10 jaar of zo, Winston Churchill, Mark Twain en een hele riedel aan andere groten der aarde hadden het er al over. Nazisme, Communisme en Islam: De 3 eenheid. Je hoort ook steeds minder apologeten: Langzamerhand gaat bij de meeste mensen de ogen wel open.

Er valt niet samen te leven met de Islam. Wij moeten veel harder en doortastender optreden, vooral tegen de radicale Islam en haar handlangers. Wie die ideologie verspreidt moet opgepakt en uit de samenleving gehaald worden. Wie deze fanatici faciliteert moet eveneens de bak in. Wie nalaat om de politie te informeren over zulke activiteiten moet zich verantwoorden voor steun aan een terroristische organisatie.

We stevenen met hoge snelheid op een burgeroorlog af.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s