Afdeling Verdraaien en Halve Waarheden: “Aantal incidenten tegen moslims in Frankrijk sterk toegenomen”


Bataclan

Deze mensen willen ons vermoorden

Islamofobie natuurlijk?

Weetfeitje van de dag:

Het aantal keren dat islamitische instellingen of moslims het doelwit waren van vernielingen, aanslagen of mishandeling is in Frankrijk dit jaar verveelvoudigd.

Tja. Moslims zijn slachtoffer natuurlijk. Of niet?

Hoeveel doden?

Ik moet er wel om lachen. Dit jaar zijn er al meer dan 400 keer Fransen geweest die zeggen dat ze ’t een beetje gehad hebben met de Islam. Schande! Allemaal rassies! Discrimmenazi!

Maar wat er even niet bij vermeld wordt is dat er al honderden Franse doden zijn door Islamitisch geweld. Dus niet nare dingen zeggen -iets met de vrijheid van meningsuiting en dat soort narigheden- maar gewone burgers die met kalasjnikovs doorzeefd zijn. Kapotgeschoten. Vermoord. Badend in hun eigen bloed.

Het begon in januari 2015 al goed met Charlie Hebdo -“Je suis Charlie”, zelden zo’n naïeve sukkelaars bij elkaar gezien- en even later met de moord op Aurelie Chatelain en weer een maandje of wat later iemand die onthoofd en op een hek gespiesd wordt. Maar de topper van 2015 was natuurlijk de aanslagen in november: 130 doden! Nog afgezien van die dagelijkse feestelijkheden zoals in elkaar geslagen worden omdat je als vrouw in het park zit.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg, het meeste komt al helemaal niet meer in de media. “Heeft allemaal niets met de Islam te maken” volgens President Hollande en hij verhoogde de defensie uitgaven fors. Om binnenlandse doelen te kunnen beschermen.

Useful idiots

We zijn in oorlog met de Islam. Dat is nog lang niet tot iedereen doorgedrongen en al helemaal niet tot deze dromerige linkse handlangers van deze fascistische ideologie.

Dit is niet een katje om zonder handschoenen aan te pakken en dat op dit moment de burger alleen wat scheldt en nare tweetjes tweet is meer geluk dan wijsheid. Dit loopt niet goed af: Binnenkort komen de eerste schietpartijen van Islamitische gevechtsbrigades met de politie in de straten van elke grote stad.

Maak je borst maar nat en “kiss your country goodbye” om het maar eens in goed Amerikaans te zeggen.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Gutmenschen, Overig

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.