Linkse mensen vs de Islam: Een oneerlijke strijd


salafismeDe Minister maakt zich zorgen

Haatmoskeetje in Utrecht gaat eens even lekker los op de jongste generatie biculturele kansenpareltjes uit een schaamtecultuur:

De moskee in de Utrechtse wijk Overvecht zou kinderen opvoeden met een afkeer van de Nederlandse maatschappij en onverdraagzaamheid uitdragen.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken maakt zich zorgen over de situatie. De minister overweegt om salafistische organisaties te verbieden

Tja. Gelukkig gaat de Utrechtse burgerpapa ‘in gesprek‘ met deze broeders. Komt alles toch nog goed, toch?

Haat, alles verzengende haat

Je kunt er van alles over zeggen en nog meer over denken maar er valt niet samen te leven met de Islam. Dat is de Religie van de Vrede -een meer obscene en kafkaiaanse uitspraak moet ik nog tegenkomen- en die laat gewoonweg niet met zich dollen. De Islam past zich niet aan en al helemaal niet aan een paar Hollandse drollen die al macramé-end en rooibos slurpend nog liever hun eigen poep opknabbelen dan eens een streep te trekken.

Al deze mensen denken -net zoals Chamberlain in de jaren ’30- dat er met redelijkheid en een goed gesprek wel afspraken kunnen gemaakt worden met de Islam en haar gezelligheidsverenigingen.

Dat is niet zo. De Islam maakt geen afspraken, er wordt niet geschipperd en al helemaal geen water bij de -haram- wijn gedaan. Iedereen die dat denkt heeft een gaatje in zijn kop. De Islam is een overwinnaarsideologie en iedereen die daar iets van zegt moet simpel gezegd gewoon dood. En daar hoef je volgens de Islam niet al te zuinig mee te zijn: Schiet al die kafirs -maakt niet uit wie het zijn- gewoon kapot, snij ze de keel door e blaas ze op.  De Islam is een fascistische ideologie en al deze linkse rakkers zijn haar handlangers.

Burgeroorlog

We moeten in Europa ons gaan realiseren dat we een vijfde colonne binnen getrokken hebben en dat onnozele useful idiots als onze Lodewijk of die zelfislamiserende fopburgemeester hun handlangers zijn. Dit land stevent met een sneltreinvaart op een allesverwoestende burgeroorlog af. Dit wordt knokken, beste brave burgers van Nederland. Iedere familie mag de oudste zoon afstaan aan het leger. Binnenkort ook bij jou in de wijk!

1 reactie

Opgeslagen onder Islam, Overig

Een Reactie op “Linkse mensen vs de Islam: Een oneerlijke strijd

  1. Pingback: Allesverzengende haat vs Lieve Linksmensjes: Al Fitrahmoskee vs de Gemeente Utrecht | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.