Takiyya in de praktijk: ‘Amerikanen denken dat alle moslims terroristen zijn’


Extremistische haatkots

Uit de rij gehaald

Dingetje op Gatwick:

Britse moslimfamilie toegang tot Verenigde Staten ontzegd

Dus je raadt het al: Papa Moslim gaat alle kranten af om zijn beklag te doen en de Britse PvdA stelt meteen vragen aan Cameron: Diskrimmenazi! Rassies! Islamofoob!

Extremist

Maar ook in dit geval geldt het oud-hollansche gezegde ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’. Wat blijkt namelijk? Zoonlief post allerlei haatkots op z’n facebook pagina -als je papa daar naar vraagt brabbelt die wat over ‘gehackt’- en vrouwlief bleef niet thuis met ziek kind maar zat in Pakistan. Leugentjes dus. Heel veel leugentjes. Takiyya heet dat bij ons in het dorp: Goede moslims mogen best kafirs wat voorliegen als dat toevallig zo uitkomt.

Broerlief mag Israël al niet meer in, andere broerlief heeft banden met dezelfde extremistische moskee in de VS als die van die aanslag in San Bernardino en ga zo maar door.

Er valt niet samen te leven met de Islam

Als mijn kinders extremistische haatkots zouden posten op facebook dan zou ik daar zeer grote moeite mee hebben. En daar zou ik al helemaal niet over liegen tegen de politie.

Als mijn broer regelmatig in een extremistische moskee zou komen waar massaslachters ook kwamen dan zou ik hem nooit meer willen zien. Onmiddellijk alle contacten mee verbreken. En al helemaal niet meer op bezoek gaan met de hele familie. Wat wilde hij daar doen? Over voetbal praten?

Daarmee wordt duidelijk wat hieraan de hand is. Deze haatbaard heeft helemaal niet zo’n probleem met de radicale Islam. Is meer een normaal gewoon dingetje voor hem. Moet kunnen toch? Joden moeten dood, vrouwen zijn hoeren en homo’s zo snel mogelijk van het dak. En als een paar kafirs daar iets van zeggen begin je gewoon te krijsen over islamofoob!

D’r zijn altijd genoeg ‘useful idiots’ die in hun onnozelheid en naïviteit met je mee huilen.

 

 

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.