De invasie van de Islam en het wegkijken van onze elite


militairen brussel

De zegeningen van de Islam

Vergelijk

De [Belgische] federale ministerraad besloot woensdag dat [Belgische militairen] voorlopig [in Brussel] blijven patrouilleren in verband met terreurdreiging.

en

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) heeft aan de Lommelse burgemeester Peter Vanvelthoven bevestigd dat hij 945 vluchtelingen tijdelijk wil onderbrengen in het vakantiepark Parelstrand.

Invasie

Langzamerhand wordt duidelijk dat onze politieke elite ons land bij het grof vuil heeft gegooid. En niet alleen in Nederland, in heel Europa gaat het zo.

De eigen bevolking wordt hardhandig vervangen door een Islamitische. De burger moet zijn muil houden -zie bijvoorbeeld dat volkomen van de pot gerukte commentaar van de burgervader van Katwijk– en wie er wat van zegt is een fascist.

Burgeroorlog

Maar het aloude spreekwoord ‘de kruik gaat net zolang te water totdat zij barst- gaat ook nu weer op. Dit gaat niet goed aflopen. Binnenkort komen de eerste Islamitische knokploegen ook bij de gewone burger in de straat en kan je dochter niet meer veilig over straat. Dat laatste is nu trouwens al: Heel wat huisvaders en moeders halen hun kind op van de hockey omdat het niet meer veilig is om alleen over straat te fietsen.

We gaan de kant van Israël op: Militairen op straat, extreem gewelddadige moslims die continu moordaanslagen op gewone burgers plegen. Burgers die zwaarbewapend door de supermarkt lopen en gated communities. Wen d’r maar aan.

Het land waar wij in opgegroeid zijn bestaat niet meer. Verkwanseld door de Chamberlains van onze tijd. We gaan een tijd van oorlog tegemoet. Alsof het weer 1933 is.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “De invasie van de Islam en het wegkijken van onze elite

  1. Pingback: Islamisering in de praktijk: Grote tekorten bij de marechaussee | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Takiyya gebrabbel en de linkse useful idiots | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.