Gerechtigheid: Badr Hari is homo


hari-ronaldo

Homofiel

Het stukje Islamitische kots is homo:

Engelse en Franse media suggereren dat Badr Hari en Cristiano Ronaldo een homoseksuele relatie hebben.

Tja. En dus?

God straft meteen

Hari is een smerig stuk kots. Die voor de lol mensen invalide slaat. En niet alleen dat: Hij is een voorbeeld voor de moslim jeugd.

Daarom is het zo leuk dat hij homofiel is. In Nederland -en de rest van het vrije westen- is het irrelevant of je homo bent of niet. Zal niemand een rooie rotzorg zijn. Maar binnen de Islam -zeg maar de wappie wappie religie waar onze Badr zo trots op is- ligt dat toch net even anders.

Van de flat dan maar?

Je zult zien dat onze Badr een heel stuk minder welkom in Marokko is als dit nog een beetje doorsijpelt. Welke moslim wil er nou met een homo gezien worden? En al die posters boven die Marokkaanse bedden: Kunnen ook zo van de muur. Plus dat onze Badr opeens niet meer zo welkom is in andere fijne Islamitische landen.

Misschien komt onze Badr tot inkeer. Dat onze normen en waarden superieur zijn t.o.v. de Islamitische. Misschien ook niet. Kan me geen reet schelen. Maar dat hij straks ook wordt uitgekotst door zijn thuisland vind ik wel weer leuk. Heel leuk. Ontzettend grappig!

8 reacties

Opgeslagen onder Islam

8 Reacties op “Gerechtigheid: Badr Hari is homo

 1. Jullie zijn jaloers op badr Hari omdat hun rijkere homo’s kunnen neuken zoals Ali B en zijn neger vrienden in de homostad Marakkech

 2. Anoniem

  Badr Hari is gierige Homo voor geld neukt hij de rijkere homo’s hij is niet meer welkom in de koninkrijk Marokko .In de gevangenis verkracht hij zichzelf en trekt zich af en denkt hij aan zijn homo nichten in het zwart en wit Sensation .Naast dat wordt hij ook geneukt door Ali B en andersom afz Verschrikkelijk Arabier Schizo

  • Laat me raden: Jij bent Marokkaan?

   Jouw reactie is precies de reactie die ik van nog veel meer Marokkanen verwacht -en waar ik op gehoopt had. Dat onze Badr maar lekker uitgekotst mag worden in Marokko!

   Hoera! Mijn dag is weer helemaal goed!

 3. Anoniem

  Vuile vieze Homo Badr Stront eter Fiek a Makla a Zamal

 4. Anoniem

  Badr dat was het dan op zijn Amsterdams Stront voor Dank

 5. er bestaat geen onze badr of miljarden van hun. badr is geen homo badr ript hun van hun vermogen meningen kunnen feiten zijn bovenstaande UITSPRAKEN zijn van ziek satan schizofreen verschrikkelijke uitspraken

 6. Pingback: Marokkanen en de realiteit: een moeilijke combinatie | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.