Parijs: Het grote excuusverzinnen is begonnen


Deze mensen willen ons vermoorden

Deze mensen willen ons vermoorden

Moslims zijn eigenlijk ook best wel slachtoffer

Ook al zijn de lichamen van de slachtoffers nog warm en galmt het ‘Allah Akbar’ nog na door de straten, toch is het grote knuffelen al weer begonnen. Achterstandswijken, discriminatie, uitzichtloos: Je kunt het riedeltje zo opdreunen.

Eigen keuze, eigen verantwoordelijkheid

Laten we het maar eens op een rijtje zetten. Wie moslim is doet dat uit vrije wil. Je hoeft niet naar de moskee te gaan. Wie zijn school niet af maakt doet dat ook uit eigen wil. Niemand die je verbiedt om elke dag je huiswerk te maken. De crimineel uithangen, roven, inbreken en drugs dealen is ook een keuze. Je kunt ook bij de McDonald of de Appie Happie aan de slag gaan. In een ‘achterstandswijk’ wonen -een verhullende term voor een wijk met voornamelijk moslims- is je eigen keuze. Je kunt ook tussen gewone mensen een huis huren. Uitkerinkje trekken, werkloos zijn, bank hangen: Allemaal eigen keuzes.

Wat ook eigen keuze is, is bijvoorbeeld het niet meewerken met de politie. Na een aanslag komen ze allemaal in colonne over de tv: de ene na de andere moslim vertegenwoordiger die met een moeilijk gezicht en tranen in de ogen loopt te meesmuilen dat ze het allemaal zo erg vinden. Maar ondertussen worden er busladingen haatimams de moskee binnengetrokken om de plaatselijke goegemeente eens goed te doordringen van de Ware Islam.

En ja, de Islam is daar een belangrijke leidraad in. De Islam levert het intellectuele framewerk voor deze mensen. In plaats van een vormeloze criminele samenleving -zoals je bijvoorbeeld in de zwarte Amerikaanse binnensteden ziet- geeft de Islam een duidelijk doel en pad daarheen: de Jihad. Joden moeten dood, vrouwen zijn hoeren en de rest kafirs. Minderwaardig en ondergeschikt aan de Ware Islam. Wie daar aan twijfelt -of god betere het er tegenin gaat- moet simpelweg dood.

Takiyya

Waar zijn de aangiftes tegen die haatbaarden? Waarom zijn die moskeebesturen niet afgezet? Waarom worden die criminele jongeren niet aangegeven bij de politie? De vraag stellen is hem beantwoorden: Omdat het overgrote deel van de moslims -ook in Nederland- volledig achter dit extremisme staan. Omdat het allemaal takiyya is: Liegen, leugens en meehuilen. Maar ondertussen gaat het extremisme gewoon verder. Dit soort grootschalige en ontwrichtende ideologieën kunnen alleen gedijen als ze door grote groepen mensen ondersteund worden: De Islam is geen religie maar een politieke ideologie vergelijkbaar met de Nazi’s die tot doel heeft onze samenleving voorgoed te onderwerpen.

We komen op een kruispunt. We moeten ons gaan beseffen dat de Islamitische gemeenschap in Europa geen gesprekspartner is in deze discussie. Die mensen wijzen onze samenleving categorisch af. Wij zijn in oorlog met de Islam en deze mensen staan aan de andere kant van de lijn. Het idee dat deze mensen onderdeel van de oplossing zijn alleen al is zo onnozel: Alsof de Britten tijdens de oorlog met de Duitsers zouden moeten praten hoe de Nazi’s aan te pakken.

We moeten heel drastische stappen gaan ondernemen tegen de radicale Islam, tegen die politieke ideologie. Wie wil zien waar die ideologie op uitdraait hoeft alleen maar even naar Syrië, Afghanistan of een paar andere fijne Islamitische landen te gaan. Dood en geweld, moorden, aanslagen en de totale verwoesting.

Het wordt tijd om te kiezen.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Parijs: Het grote excuusverzinnen is begonnen

  1. G.Deckzeijl


    Kortheidshalve nog deze webinfo:
    Parijs: http://tinyurl.com/o234h43
    Diesel: http://tinyurl.com/ns7lqd3
    Wees waakzaam en alert: er komen andere tijden.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.