Diskrimmenazi gejank: Mitch Henriquez


mitch hernandez

Sectie

Gerald Roethof, de advocaat van de nabestaanden van Henriquez, zei donderdagavond in het televisieprogramma Pauw dat zijn cliënt gigantisch mishandeld is. “Als je het leest: je schrikt ervan”

Nou nou, tut tut. Gigantisch mishandeld?

Eigen schuld

Laten we maar eens wat dingen op een rijtje zetten.

Onze Mitch heeft afgelopen zomer stennis lopen schoppen op een festivalletje in Den Haag. Toen de politie hem daarop aansprak beweerde hij dat hij een wapen bij zich had en ging volledig door het lint. De politie had 5 man nodig om hem in bedwang te houden.

Daarmee komt er een heel ander licht op dat kletsje van deze advocaat. Onze Mitch had een keuze. De keuze om de aanwijzingen van de politie op te volgen of om de confrontatie aan te gaan. En toen hij begon te schreeuwen over een wapen was het voor die agenten helemaal klaar: Deze man was een acuut gevaar voor die agenten in het bijzonder en de omgeving in het algemeen. Hij moest hoe dan ook zo snel mogelijk onder controle gebracht worden. Een volkomen juiste beslissing lijkt mij.

Eigen verantwoordelijkheid

Maar maak dat het leger van gekwetsten maar eens wijs. Meteen komt er een hele kakofonie op stoom om maar vooral met de vinger naar de (blanke) agenten te wijzen. Zie je wel! Diskrimmenazi rassies! Terwijl diezelfde mensen zich eens zouden moeten afvragen waarom het binnen de Antilliaanse gemeenschap schering en inslag is dat ze met de politie in aanraking komt. Antillianen voeren elk kut lijstje aan dat je maar kunt verzinnen.

De cultuur onder deze nieuwe ‘Nederlanders’ is in ieder geval niet eentje van aanpassen en integreren. Meer van agressie, geweld en criminaliteit. Van uitkerinkjes trekken, werkeloosheid en vooral de ander de schuld geven.

Maar de gewone burger hou je er niet mee voor de gek. Die heeft al lang door: Niet mee bemoeien, links laten liggen en doorlopen. Valt geen eer aan te behalen.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Immigratie

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s