Schulden zijn zielig?


Asscher

Schulden

Steeds meer mensen in de problemen?

[NPO]: Steeds meer mensen hebben problematische schulden. In 2012 waren dat 373.000 huishoudens en dat aantal loopt op. Het kost de samenleving bijna 4 miljard euro.

Tja. Erg dus?

Zielig!

4 miljard is een groot getal. Zeg maar net zoveel als we uitgeven aan zielige negers (behalve die hier binnen zonder kloppen langs komen dan). Maar toch is dit -hoe hoog het getal ook is- allemaal gelul.

Ga maar na: Wie tikt hier vier miljard af? De belastingbetaler? Ik dacht het niet. Het zijn banken, woningbouwclubkes en meer van dat soort gezelligheidsverenigingen die voor de schade opdraaien. De belastingbetaler in ieder geval niet.

Dat is gelijk ook de reden dat dit zo groot in het nieuws komt. De belastingbetaler hoeft hier niet voor te schokken en dat is in de linksche leer helegaar niet de bedoeling! Hoezo eigen verantwoordelijkheid? Hoezo moet je maar geen geld lenen aan kansloze uitkeringstrekkertjes -voornamelijk Antillianen en andere fijne nieuwe nederlandertjes hoor- en op de blaren zitten!

Eigen schuld dikke bult!

Wie geld uitleent aan mensen die geen enkele mogelijkheid hebben om het terug te betalen moet maar voelen. Geen enkele reden dat daar weer miljarden belastingpoet tegenaan gegooid moeten worden. Het zijn de geliefde Grieken niet!

Ga gewoon failliet, binnen drie jaar ben je van al je schulden af. Waar zou je je druk over maken? Maar dat is natuurlijk volledig tegen het zere linker been van de socialisten. De belastingbetaler moet meteen de beurs trekken! Stel je voor zeg: Eigen broek ophouden? Ben je nou helemaal van god los?

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Gutmenschen

Een Reactie op “Schulden zijn zielig?

  1. G.Deckzeijl

    Waarom ik socialisten HAAT.!!!

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s