Linkse Agitprop: Vluchtelingen zijn zielige vrouwen en kinderen


refugeesbygender

Vluchtelingen

Een Vandaag, het actualiteiten programma’tje van de NPO heeft een fotoreportage gemaakt over ‘vluchtelingen’ die over de Balkan Europa in stromen. Die staat hier.

Wie d’r even goed naar kijkt ziet het meteen: Op (bijna) elke foto staan vrouwen, ouden van dagen en kinderen. De boodschap is glashelder: Deze ‘vluchtelingen’ zijn zielig en moeten onmiddellijk geholpen worden. Wie daar aan twijfelt is natuurlijk een smerige islamofoob en racist!

Jonge mannen van 20 tot 40 jaar

Maar de werkelijkheid is natuurlijk precies tegenovergesteld. Het overgrote deel van de ‘vluchtelingen’ is man en in de leeftijd van 20 tot 40 jaar.

Dat is ook de leeftijd van de verschillende terroristische bendes die al moordend en verkrachtend door Syrië trekken. En aangezien ‘dienstweigeren’ niet echt getrokken wordt bij onze Islamitische vrienden kun je er zeker van zijn dat al deze zielige vrinden een of meerdere moorden op het geweten heeft en heel wat meer verkrachtingen. Van Yezidi’s of Christenen natuurlijk, want dat zijn toch vuile hoeren.

Maar dat zul je op de NPO nooit horen.

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “Linkse Agitprop: Vluchtelingen zijn zielige vrouwen en kinderen

  1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    De linkse gemanipuleerde media blijven valse zieligheidsartikelen publiceren omdat (helaas) een groot deel van het volk net zo dom is als de nieuwe binnengehaalde kolonisten….

  2. De 2 mega zielige foto’s van links: het aangespoelde jongetje, waarvan de vader een asielsmokkelaar blijkt en de video van de door een journaliste getackelde man, die een terrorist blijkt te zijn, hebben dus een backfire gekregen. Vraag is nu: als 2 van de 2 toevallig getoonde vluchtelingen criminelen blijken te zijn, hoeveel zitten er dan tussen die andere tienduizenden?

    • Wat ik belangrijker vind is dat onze eigen politici opeens helemaal niet meer voor de belangen van gewone nederlanders opkomen. Het is alsof we tweederangs burgers zijn geworden.

      Moslims hoeven maar een piepje en een kreuntje te geven en heel Nederland gaat zo in de uitverkoop. En als je er iets van zegt ben je opeens een fascist.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.