Grenzen sluiten geen oplossing?


hongarije-vluchtelingen

Geleuter

Neelie Kroes (VVD) vindt dat het dichtdoen van de grenzen geen oplossing is:

“Ik geloof daar niet in”

Tja.

Voorbeeldje erbij?

Het grafiekje hierboven geeft het aantal ‘vluchtelingen’ aan dat Hongarije probeert in te komen. Drie keer raden wanneer de Hongaren de grens hebben dichtgedaan.

Een ding is in ieder geval duidelijk: Het dicht doen van de grenzen werkt extreem goed en daarmee het gekwaak van onze Neelie aantoonbaar als hersenloos gelul neerzetten. Mits je natuurlijk wel even doorpakt.

Wie zijn dat?

Deze zogenaamde ‘vluchtelingen’ zijn helemaal geen vluchtelingen. De meeste komen via Turkije uit Syrië en zijn dus niet op de vlucht voor oorlogsgeweld. Anders waren ze wel in Turkije gebleven, nota bene hun eigen geloofsgenoten.

Een-derde van de Syriërs steunt ISIS. Dat kan geen verrassing zijn: Om zo’n jarenlange burgeroorlog vol te houden moet er enorme steun onder de bevolking zijn anders waren deze terroristen al lang aan de hoogste boom opgehangen.

Iedere Syrische man van tussen de 20 en de 40 heeft of met de troepen van Assad meegevochten of met de bendes van Al Nusra, Al Qaida of ISIS. Dienstweigeren in Syrië wordt niet echt geaccepteerd. En daarmee komt dat dreigement van ISIS dat 2% van alle Syrische ‘vluchtelingen’ eigenlijk terroristen zijn in een ander daglicht te staan: De overgrote meerderheid van al deze lieve sympathieke mensen heeft een of meerdere moorden op z’n geweten. En die importeren we nu met duizenden tegelijk.

De rekening komt nog wel.

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Grenzen sluiten geen oplossing?

  1. Pingback: Grenzen dicht werkt prima | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.