De toekomst van Europa ligt nu in handen van Viktor Orbán?


Het Hek van de Vrijheid?

Het Hek van de Vrijheid?

Hekje

De Hongaren doen de grens met Servië dicht:

De Hongaarse politie is dinsdag begonnen met het arresteren van vluchtelingen die vanuit Servië de grens overstaken.

Plus dat ze ook een hek met Roemenië gaan plaatsen.

Aanzuigende werking

Wie even rustig pas op de plaats maakt ziet het meteen: Het hele ‘vluchtelingen’-drama -vluchtelingen tussen aanhalingstekens want het zijn helemaal geen vluchtelingen maar Allah Akbar roepende uitvreters op zoek naar een gratis huis, een uitkerinkje en een nieuwe Miele- komt omdat we in Europa een ruggengraat van gemalen kippenstront hebben.

Het overgrote deel van deze ‘vluchtelingen’ bestaat uit mannen van 20-40 jaar. Je kunt er dus vergif op innemen dat die allemaal of bij Assad in het leger hebben gediend of bij de verschillende gezelligheidsverenigingen van de Allah hebben meegevochten. In Syrië is er niet zo iets als ‘dienstweigeren’, voor wie dat nog niet wist

Wie ook maar een linkerteen op Europese bodem zet is meteen verzekerd voor de rest van zijn leven van een gespreid bedje. Huisje erbij, familie mag ook meteen overkomen en wij zijn allemaal smerige islamofobe racisten. De Duitsers voorop: Ik val van m’n stoel van verbazing dat ze hun land zo snel zo openlijk gewoon in de uitverkoop gooien. Dit jaar een miljoen moslims er bij -samen met de nakomende gezinnen worden dat er met gemak 4 miljoen, zeg maar 5% van de bevolking- en binnen no time zijn ze een islamitisch land geworden. Of dacht je dat een paar wetjes van grijze babbelaars die hard core fundies op afstand kunnen houden? Op het moment dat Moslims meer dan 5-10% van de bevolking gaan uitmaken komen de bomaanslagen, aanvallen en het geweld vanzelf.

Saoedi Arabië heeft zelfs als aangeboden 200 hagelnieuwe moskeeën in Duitsland de Dar Al Islam te bouwen!

De wet handhaven

De wet zegt dat ‘vluchtelingen’ alleen asiel kunnen aanvragen in het eerste land van aankomst. Dat is dus Griekenland of Italië. In Nederland kunnen asielzoekers alleen maar op Schiphol asiel aanvragen.

Voor ‘vluchtelingen’ die met rubber bootjes uit Turkije komen kun je het kort houden: Terug. Turkije is een veilig land. En zo moet dat helemaal cascaderen door Europa heen. Hongaren houden ze bij de grens met Servië tegen, die houden ze weer bij de grens met Macedonië tegen en zo verder. De wet werkt prima als we maar bereid zijn die te handhaven. En daar wringt de schoen.

Victor Orban -wat je ook van hem vindt- laat in ieder geval zien dat het helemaal niet nodig is om met de handen in het haar te staan. En daarmee houden de Hongaren -net zoals de Polen een paar honderd jaar geleden voor de poorten van Wenen- wederom de Islamitische invasie tegen.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Islam

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s