NRC: “Terreurdreiging is een gegeven. Daar moeten we mee leren leven.”


thalys

Thalys

Afgelopen week heeft een Marokkaan een Charlie Hebdo’tje geprobeerd in de Thalys. Kalasjnikovs mee, setje keukenmessen erbij en huppakee: Het moorden kan beginnen. Het was dat er een paar Amerikanen (!) in de trein zaten anders hadden we nog voor weken lol.

Meteen springen de linksmensen in het gareel: Heeft niets met de Islam te maken, is een lone wolf en je kunt het toch niet voorkomen. Het quote’tje hierboven komt letterlijk uit de NRC.

Hoezo mee leren leven?

Wie echter gewoon de feiten op een rijtje zet komt al snel tot een heel andere conclusie. De jihad is een essentieel onderdeel van de Islam en het vermoorden van kafirs is daar weer de kern van. Er is niets onduidelijks aan. En behalve dat is de Islam er ook helemaal niet onduidelijk over: Het staat letterlijk in de Koran en de Hadith en de aanhangers van deze gezelligheidsreligie grijpen elke gelegenheid aan om het van de daken te schreeuwen.

Dingen die niet te voor zien zijn: Daar moet je mee leren leven. Maar dit is prima te voorzien.Het wordt wekelijks bij het vrijdagmiddag gebed in elke Nederlandse (!) stad met stadionspeakers van de minaret over de plaatselijke goegemeente heengekotst. Mij verbazen deze aanslagen -en er zullen er nog vele volgen- dan ook helemaal niets.

Islamisatie

Natuurlijk kunnen we er best iets tegen doen. Sluit eens een paar moskee’tjes die van dit soort haatpraat uitbraken. Trek een paar van die haatbaarden achterover, sluit ze op en flikker ze het land uit. Maak eens goed duidelijk -in woord en daad- dat dit niet geaccepteerd wordt. En hou in godsnaam om om hele bootladingen aan vluchtelingen haat naar binnen te trekken: Stop de immigratie uit Islamitische landen.

Zul je zien: Zal wat strubbelingen opleveren -gooi dat schorem ook gelijk de grens over- maar na een jaartje of wat gaat het allemaal een stuk beter.

Maar dat zul je linksmensen die het NRC lezen nooit horen zeggen. Die gaan liever meteen op de knieën. Ze gooien onze samenleving liever bij het grof vuil dan dat ze iets naars over het nieuwe fascisme zeggen.

2 reacties

Opgeslagen onder Islam

2 Reacties op “NRC: “Terreurdreiging is een gegeven. Daar moeten we mee leren leven.”

  1. G.Deckzeijl

    Aan webmaster: ik blijf die hoed en ogen van Charles Bronson qua header
    echt de mooiste vinden.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.