De doodcultus van de Islam


Heerlen Murals Moslima met Bomgordel

Zielige gekwetsten!

[Sajjad Rahnama-ï, GL Heerlen]: “Wat is de betekenis van de tekening bij de auroraflat? Kan het college van B&W zich voorstellen dat er groepen zijn die de tekening als aanstootgevend ervaren?”

Tja.

Groen is de kleur van de Islam

Wie even naar het muurschilderijtje kijkt komt al snel tot een heel andere conclusie. Dat is een rake interpretatie van wat de Islam voorstelt! Heeft die Chileen puik gezien!

Doodcultus, hoofddoekjes en bomgordels: Als dat niet de Islam ten voeten uit is weet ik het niet meer. Kunnen er natuurlijk massa’s nieuwe medelanders zijn die daar aanstoot aan nemen, toch is dat niet meer dan een mooi staaltje takiyya.

Hou je grootje voor de gek!

Wat denk je nou? Wie probeer je voor de gek te houden? Is de Islam dan niet de Religie van de Dood? Wie daar tegen protesteert doet er goed aan in de plaatselijke moskee te gaan lopen bromsnorren en de gemeenteraad links te laten liggen. D’r zijn vast wel wat haatbaarden die daar naar binnen worden getrokken om de plaatselijke goegemeente van de Ware Islam te doordringen. Begin daar eerst maar eens over zou ik zeggen.

Groen is trouwens de kleur van de Islam. Weet je ook weer waar je op stemt als je het hokje bij GL aankruist.

7 reacties

Opgeslagen onder Islam

7 Reacties op “De doodcultus van de Islam

  1. siemx

    Groen is ook de kleur van D66…… Veelzeggend nietwaar?

  2. Die muurschildering heeft hoe vreemd het ook mag klinken niets met de islam te maken, de vrouw leest een boek, dat is verboden volgens de islam. De vrouw heeft een hart, dat zal ook wel niet mogen van de heilige profeet, de vrouw heeft een takje in de handen, dat is ergens een symbool van. De gezichtsbedekkende kleding is wel vreemd maar in de middeleeuwen, waar deze muurschildering op gebaseerd is kwam dat ook in niet religieuze kringen voor, zowel bij man (doktoren) als vrouw (aanstaande echtgenotes).

    In combinatie met de maretak en het duidelijke hart denk ik dat deze muurtekening een vrouw moet voorstellen die aan de vooravond van haar huwelijk een boek leest.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.