Hypocretie


cocaineboobs

Snuifje erbij?

Lord Sewel is facing a police inquiry after quitting as House of Lords deputy speaker over a video allegedly showing him taking drugs with prostitutes.

Wegwezen dus?

Hypocriet

Een lid van het Britse parlement snuift de cocaine van de tieten van een hoer. Raadplaatje: Wat is hier mis?

Of ‘prostitutie’ legaal in het VK is weet ik niet maar moreel is d’r in ieder geval niks mis mee. Als je legaal stratenmaker -ook werken met je lichaam- of bijvoorbeeld voetballer mag zijn dan zie ik niet in waarom wippen voor je centen opeens verboden zou moeten zijn.

En die cocaïne? Verboten volgens de wet maar voor de meeste mensen zal het worst zijn. Als je je dag in dag uit ’s avonds vol mag laten lopen dan kan niemand er bezwaar tegen hebben als iemand liever wit poeder opsnuift. Ik in ieder geval niet, zolang je je maar niet de volgende dag op kosten van de belastingbetaler ziek meldt.

Wie zonder zonden is …

Politici mogen rustig miljarden door de plee trekken. Maakt niks uit. Mensen op klaarlichte dag beroven van hun spaarcenten. Wie werkt uitkleden tot op het bod: Hier met die centen, vuile kapitalist. En als je er iets van zegt dan is dat ‘disrespectful‘.

Maar wee-o-wee als je aan de tieten van de buurvrouw zit. Of in dit geval die van een hardwerkende jongedame met wat minder zware zeden. Dan is de boot aan. Wegwezen vuile vieze hoerenloper!

Toch zou ik mij als hoer beledigd voelen. Alsof politici moreel zulke hoogstaande mensen zijn. De kat van de buren heeft nog meer principes zou ik denken. En die loopt ’s avonds in haar nakie over straat, krols op zoek naar andere katertjes.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Gutmenschen

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s