Vluchtelingen slachtoffer van vluchtelingenhaat?


gute_heimreiseBrand

In de woning van een vluchtelingengezin in de Duitse stad Brandenburg an der Havel is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan.

Discriminatie? Racisme?

Wat kost dat?

Laten we het maar eens omdraaien. In Duitsland komen dit jaar zo’n 450.000 ‘vluchtelingen’ binnen. Vluchtelingen tussen haakjes want de ruime meerderheid komt uit gebieden ten zuiden van de Sahara. Of uit Eritrea, Somalië of andere fijne kansenparel landen. De andere helft komt trouwens uit zulke gezellige landen als Afghanistan en Syrië met al haar fijne religieuze gevoeligheden van de religie van de vrede van zins maar dat ter zijde.

Iedere vluchteling kost de (Duitse) belastingbetaler een gezellige 3 ton, als het niet meer is. Een rekeningetje dit jaar alleen al van 135 miljard, zeg maar 4000 per werkende Duitser. Een stuk meer als wat de Duitsers aan de zielige Grieken uitgeven in ieder geval!

Binnen zonder kloppen

Als de Duitsers er over konden stemmen dan was het snel gedaan. ‘Minder, minder, minder’ om het maar eens in populaire termen te zeggen. En geef ze eens ongelijk. Niet dat ze er over mogen stemmen, dat zal angstvallig vermeden worden maar dat maakt het niet minder waar.

Dat mensen een woning in brand steken waar nog mensen binnen zijn is bizar, dat zal iedereen met mij eens zijn. Maar om ongevraagd met 450.000 biculturele kansenpareltjes uit een schaamtecultuur binnen te komen -zonder dat iemand ook maar iets gevraagd heeft- is kafkaiaans. En dat ook de Duitsers daar tegen in het geweer komen is alleen maar logisch. Zelfs de Duitsers -die het policor geneuzel na de oorlog zo ongeveer hebben uitgevonden nota bene- hou je niet voor de gek.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Immigratie

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.