Vrij wapenbezit?


Boobs and guns

Inval

De politie heeft vorige week 36 automatische wapens, zeker zestig pistolen en revolvers, negen handgranaten en een grote hoeveelheid munitie in een opslagruimte in Nieuwegein gevonden

Plus een paar ‘snelle auto’s’, een paar kilo harddrugs en nog wat ander moois. Genoeg om een ‘complete oorlog’ mee te beginnen. En dit is niet de eerste keer: Nog geen twee weken geleden was het ook al raak met een vergelijkbare ‘vonst

Welkom in de geglobaliseerde multikul!

Wie denkt dat een wapenwetje de burger zal beschermen tegen dit soort criminelen heeft echt een gaatje in z’n kop. D’r worden op grote schaal wapens naar Europa gesmokkeld via de Balkan. Die worden niet hier in een kast gezet om eens leuk naar te kijken met vrienden maar gebruikt om narco-oorlogen uit te vechten. Of om gewone burgers te overvallen.

Het zijn geen blanke jongens en meisjes uit vinex wijkjes die dat doen. Dit zijn internationale bendes, gehard in de meest extreme vormen van geweld die hier al moordend en schietend de boel plunderen. Deze ‘weapons of war’ zijn niet ter zelfverdediging.

Reguleer drugs

De belangrijkste motor voor dit soort bendes zijn drugs. Daar kun je grof geld mee verdienen en niemand zal naar de politie lopen als je er eentje afknalt: Tel uit je winst. En dat gaat niet over 100 euro maar over miljarden per jaar.

We moeten drugs reguleren en softdrugs zelfs legaliseren. Plus dat de wapenwetten aangescherpt moeten worden: Wie dit soort wapens het land in brengt of bij zich heeft moet een serieuze hoeveelheid bedenktijd in een staatshotel krijgen. Niet de gebruikelijke 80 uur schoffelen.

Maar goed, kom daar maar eens om bij onze hippie d66’ers of die slapjanussen van de vvd. Hilarisch! Die komen alleen maar hun bed uit als er ergens een capitulatieverdrag ondertekend moet worden.

1 reactie

Opgeslagen onder Gutmenschen

Een Reactie op “Vrij wapenbezit?

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.