Islamisering in de praktijk: Yassin Elforkani


IslamitischHaatkots

Gematigde Islam?

Yassin Elforkani maakt opgang -vooral onder de linksche medemensch- dat hij nou juist zo’n mooi voorbeeld is van de ‘gematigde’ islam. Zeg maar een knuffelmoslim, de huismarokkaan zoals dat binnen progressieve kringen heet.

[Yassin Elforkani] die een menselijke islam voorstaat, trekt zich terug als moslimwoordvoerder.

Goh, wat jammer nou! En hij was toch zo gematigd! Echt een voorbeeld!

Takiyya

Al lang geleden ben ik tot de conclusie gekomen dat alles wat beroepsmoslims als deze Elforkani zeggen de halve waarheid, verdraaid of gewoon ronduit gelogen is. En dat is natuurlijk in dit geval ook zo.

Je hoeft er niet eens erg veel moeite voor te doen. Laat deze haatbaarden maar even praten dan loopt de extremistische kots er na verloop van tijd vanzelf uit. Het is een soort vergif dat zich niet tegen laat houden.

Deze Elforkani bijvoorbeeld verdedigt in hetzelfde artikeltje ene Al-Kalbani, een extremistische haatbaard die vindt dat joden dood moeten, vrouwen hoeren zijn en homo’s zo snel mogelijk van het dak moeten. Zeg maar het standaard gedachtegoed binnen de Religie van de Vrede. Maar dat maakt hem -volgen onze Yassin dan- nog niet tot een extremist:

[Yassin Elforkani]: “[In Saoedi Arabië] heeft meneer Al-Kalbani, die volgens heel Nederland een haatprediker is, hele vooruitstrevende dingen gezegd. Hij heeft het verbod op muziek binnen het salafisme ter discussie gesteld.”

Tja. Wie muziek niet haram vindt is ‘heel vooruitstrevend’ binnen de Islam. Dat staat ongeveer op hetzelfde bedenkelijke niveau als dat je mompelt dat Hitler nog niet zo’n kwaaie peer was omdat hij van die mooie autobahnen aangelegd heeft.

Islamisering

Maar dat is niet eens het grofste. Onze Yassin heeft de mond vol over dat het zo goed is dat hij in het Nederlands preekt want dat spreekt de plaatselijke bontkraagjes zo aan. Totdat duidelijk wordt dat hij voor de Ramadan meer dan 50 Marokkaanse imams -die geen woord Nederlands spreken(!)- naar Nederland heeft gehaald. En niet alleen dat: volledig door Marokko betaald.

Dat laatste is helemaal hilarisch omdat dezelfde Elforkani een weekje of wat geleden begon te miepen over ‘meten met twee maten‘ omdat het kabinet een onderzoek naar buitenlandse financiering van moskeeën wilde uitvoeren.

Maar last but not least zijn de kwebbeltjes over Wilders. Wilders dit, Wilders dat en Wilders is de extremist. Terwijl Wilders toch echt niets meer is dan de brenger van slecht nieuws: Er is maar één Islam en dat is die van de haat, het antisemitisme en het geweld.

Want wat onze Yassin erbij vergeet te vertellen is dat hij vorig jaar opgehouden is met preken omdat hij uit islamitische hoek zwaar bedreigd werd. Laat dat maar eens op je inwerken: Onze Yassin wordt zwaar bedreigd -niet door Wilders maar door zijn eigen(!) geloofsgenoten- en toch is de enige in Nederland die daar iets van zegt een extremist!

Ja, ja. Who are you trying to fool, Yassin?

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Islamisering in de praktijk: Yassin Elforkani

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.