Islamisering in de praktijk: Islamitische basisscholen


Islamitische scholen scoren kutter dan kut

Islamitische scholen scoren kutter dan kut

Jong geleerd …

Wat blijkt?

Het vaak bekritiseerde islamitisch basisonderwijs in Nederland groeit uit zijn jas. Het aantal leerlingen is de laatste 5 jaar met ruim 22 procent toegenomen.

Hoewel het totale aantal basisschoolleerlingen in Nederland terugloopt, gaat een groeiende groep kinderen naar moslimscholen. In 2010 zaten zo’n 9000 kinderen op deze scholen, vorig jaar groeide het aantal naar bijna 11.000.

Tja. En dus?

Wij willen niet bij Nederland horen

Een ding is duidelijk: Deze mensen -in naam dan nog Nederlander maar in de praktijk zeker niet- willen in ieder geval niet bij Nederland horen. Ze verkiezen de Islam boven de Nederlandse normen en waarden. En dat is een duidelijk statement.

De Islam is namelijk geen vrijblijvende religie maar een fascistische ideologie. Vrouwen zijn hoeren, Joden moeten dood en homo’s zo snel mogelijk van de flat. Staat in hun rode boekje dus is het waar. En daarmee komt er weer een streep door dat zoete onnozele sprookje dat ‘integratie’ heet.

Weg met Nederland!

Wat zegt het als je eigen ouders uit pure armoede hun huis en haard in Turkije of Marokko hebben verlaten, verhuist zijn naar Nederland om hier te proberen een nieuwe start te maken en dat jij dan je kinderen weer terug in de achterlijke religie van de haat die Islam heet teruggooit? Hoe veel duidelijker moet het worden? Deze mensen willen ons niet, ze willen niet met ons samenleven, ze delen onze normen en waarden niet en ze zullen er alles aan doen om zich buiten onze samenleving te plaatsen.

Kunnen we nou eens wakker worden? De Islam heeft ons de oorlog verklaard. Het wordt tijd dat we dat onder ogen gaan zien.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Islamisering in de praktijk: Islamitische basisscholen

  1. Er wordt in Nederland meer brood in de supermarkt verkocht dan brood van de warme bakker. Het fabrieksbrood is van matige kwaliteit. Er wordt meer gekeken naar ‘De Toppers’ dan naar mensen die echt kunnen zingen.

    Het leven is makkelijker als men zichzelf nooit voor uitdagingen stelt. Als iemand geen hoogvlieger is dan kan men het beste èlke vorm van uitdaging vermijden. Waarom een zesjes-cultuur als een vijf al bijna voldoende is?

    Het is goed dat veel kinderen met islamitische ouders ‘kiezen’ voor een school die geen toekomstperspectieven biedt. Als men toch niet zal kunnen functioneren in een beschaafde samenleving, waarom zou men dan moeite doen, tenslotte! Het enige dat een islamitische school dient te onderwijzen is hoe men een uitkering aanvraagt zodra men de school verlaat, niets meer en niets minder.

    Geen aspiraties, geen hoop, geen verlangens, geen talent en geen toekomstverwachting. Dat is ongeveer het beeld van de vooruitzichten. Misschien moet men nu vast over gaan tot onderwijs in de eigen taal, dit om te benadrukken dat er in NL geen toekomst meer is!

  2. Pingback: Het probleem met de overheid: Basisscholen | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.