Islamisering in de praktijk: Oproep tot gebed


Fatih-Moskee-Oldenzaal

Azaan

In Oldenzaal gaat de (turkse) Fatih moskee vrijdags oproepen tot gebed. Reden? De kerk aan de overkant mag ook de klokken luiden dus waarom niet? De burgemeester vindt het allemaal prima:

Volgens [Theo Schouten, PvdA] gaat het om een liberaal moskeebestuur en heeft hij geen enkele aanwijzing dat in de moskee sommige moslims radicaal zijn.

Tja. Een liberale moskee dus prima? Of niet?

‘Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten’

Theo Schouten is een onnozele kwezelaar die geen idee heeft waar hij mee bezig is. Volgens onze Theo is dit een liberale moskee. Dus niks aan het handje.

Wat Theo niet weet -of er niet bij vertelt, dat kan ook- is dat er geen ‘liberale’ islam bestaat. ‘Liberaal’ in deze context betekent dat vrouwen zonder toestemming over straat mogen. Of dat ze geen boerka aan hoeven. Of dat besnijdenis niet echt verplicht is. Vrouwen mogen gewoon naar school!

We hebben het hier niet over ‘liberaal’ zoals wij dat in het westen definiëren. Vrouwen zijn nog steeds hoeren -staat in de Koran dus is het waar- Joden moeten gewoon dood -zie de Koran- en homo’s zo snel mogelijk van het dak.

Het idee dat een moskee ‘liberaal’ is en tegelijkertijd op gaat roepen tot gebed is op zich al komisch lachwekkend. Hoe blind moet je zijn? Hoe onnozel en naïef kun je worden? Takiyya heet dat: Naar de Nederlanders glimlach je vriendelijk en kwezel je wat over ‘gelijke rechten’ maar naar de eigen gemeenschap kots je het meest extremistische Islamitische braaksel uit.

Deze moskee bijvoorbeeld staat onder directe controle -betaald en bestuurd- van de Turkse overheid. Er is geen enkele sprake van enige vorm van onafhankelijkheid: Ze doen gewoon wat Erdogan zegt. En vriend Erdogan is echt geen liberaal voor wie het nog niet weet.

In Nederland groeit de invloed van de orthodoxe islam -zeg maar die van ISIS en Saoedi Arabië- alleen maar. Over een jaar of twintig zijn alle ‘gematigde’ moskeeën gelukkig verleden tijd. Dan kan het pas richtig los!

De Islam heeft ons de oorlog verklaart

De Islam is een dominante fascistische ideologie. Die past zich niet aan maar overheerst. Het gaat er niet om wie gelijk heeft maar wie de sterkste is binnen de Islam. En wat is er nou mooier dan de oproep tot dood aan de Joden via een versterker en met goedkeuring van de burgemeester wekelijks over straat te schallen?

Er is geen sprake van integratie van de moslims in Nederland. Die zijn hier niet om zich aan onze normen en waarden aan te passen maar om hun eigen ‘klein Turkije’ of ‘klein Marokko’ te stichten. Kafirs zoals wij moeten zich onderwerpen aan hun, onze nieuwe bazen. Het enige wat ze van ons willen is een uitkering en dat we nederig het hoofd buigen.

En Theo zal ze wel helpen.

3 reacties

Opgeslagen onder Islam

3 Reacties op “Islamisering in de praktijk: Oproep tot gebed

 1. G.Deckzeijl

  Voor alle duidelijkheid: de middels geluidsversterking ten gehore gebrachte oproep tot gebed door moskeebesturen heeft NIKS met bidden als zodanig te maken. Het heeft alles te maken met PROVOCEREN in casu de aanwezigheid van de islam in het Westen.
  Straten blokkeren idem dito: http://tinyurl.com/7fntzrf
  Taqiyya-info voor degenen die nog niet op de hoogte waren:
  http://web.archive.org/web/20130605204046/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexee3c.html?pagina=12362
  Horen kan iedereen, luisteren slechts weinigen.
  http://web.archive.org/web/20130605164853/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/indexd27b.html?pagina=12097

 2. Pingback: Discriminatie of door schade en schande wijs geworden? | The Logic Free Zone

 3. Pingback: Islamisering in de praktijk: Verwarde man | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.