De overheid tegen de burger: Gemeenteboetes


TjeerdVanBekkum

BOA’s

Wat blijkt?

[Tjeerd van Bekkum, VNG]: “Boa’s zijn in dienst van gemeenten, maar van de boetes die ze opleggen zien wij geen cent We lopen daardoor miljoenen euro’s mis, geld dat we juist in deze tijd keihard nodig hebben.”

En daarom wil onze Tjeerd dat BOA’s nog veel meer bonnen kunnen gaan uitschrijven en dat de ‘opbrengst’ naar de gemeente gaat. Tja.

Burgerhaat

Wat er natuurlijk achter zit bij mensen als onze Tjeerd is een minachting voor de burger waar je U tegen zegt. Tjeerd kan de burger wel schieten. Die moet zijn muil houden, dan zullen de Boven Ons Gestelden zoals onze Tjeerd en zijn Vrolijke Vrienden wel even bepalen hoe en wat. Om te beginnen met het inleveren van de centen.

Want niet dat er nu een handhavingsprobleem is of zo iets dergelijks. Niet dat er nou honderdduizenden wildparkeerders zijn of dat het afval met kubieke meters tegelijk in het park gedropt wordt: Welnee. Onze Geliefde Leiders willen gewoon meer geld! Betalen, vuile kutburger!

Machtswellust

Onze Tjeerd mag dan wel een fopliberaal -veterstrik diploma Groningen, nog nooit een bedrijf van binnen gezien- zijn, liefst zou hij gewoon in Noord Korea wonen. Lekker graaien in de beurs van de burger, wie tegensputtert kan gewoon afgevoerd worden. Heb je gelijk geen gedonder meer met verantwoording afleggen! “Wij zien daar geen enkele cent van”: wat een griezel!

Mensen zoals Tjeerd moeten gewoon de straat opgeschopt worden. Ga je eigen broek maar ophouden. Zodat ze d’r achter komen dat iedere euro die de overheid achterover wil drukken, eerst door de burger verdiend moet worden. En dan zal blijken dat mensen zoals onze Tjeerd nog geen oliebol met Oud & Nieuw kunnen verkopen en dat er niets anders op zit dat te sappelen voor een minimumloon baantje bij de baas.

Wat een stuk vreten. Zo zout krijg je het niet vaak.

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Links

2 Reacties op “De overheid tegen de burger: Gemeenteboetes

  1. G.Deckzeijl

    Oproep: saboteer dat gore plannetje van Tjeerd van B.
    Zorg ervoor dat je geen regels overtreedt. Is niet verboden.

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.