Lying with Statistics: Quota voor dobbernegers?


Dobbernegers-quota

Quota

De EC heeft gesproken: Nederland moet 4.35% van alle ‘vluchtelingen’ uit de middellandse zee opnemen. Geen discussie meer, moet gewoon. Klaar. Iemand nog een kopje thee?

Hoeveel mensen zijn dat?

Dit jaar komen er zo’n half miljoen dobbernegers aanvaren. 4.35% daarvan is een gezellige twintig duizend, zeg maar meer ‘vluchtelingen’ dan in jaarlijks in totaal.

Maar daar zit niet eens de crux. Feit is natuurlijk dat er volgend jaar een miljoen fijne nieuwe medelanders in een bootje stappen. En het jaar daarna twee miljoen. Dat betekent dat over een periode van -zeg- 10 jaar we een ware volksverhuizing aan arme zielige mensen kunnen verwachten -honderdduizenden, misschien wel een paar miljoen(!)- die allemaal hierheen gestuurd worden door de EC. Zielig! Zielig!

Plus natuurlijk dat we zo de Noord Afrikaanse maffia honderden miljoenen -als het geen miljarden zijn- toestoppen. Of dacht je dat die mensen spontaan vanzelf met 1000 man op een gammel visserssloepje gesprongen waren?

Nederland is stuk

Wij zijn in Nederland al een decennia geleden door onze maximale opvangcapaciteit gegaan. We hebben veel te veel mensen naar binnen getrokken, soms met tienduizenden tegelijkertijd. Die mensen komen niet hier om te werken of iets van hun leven te maken maar om een uitkering te trekken en op de bank te zitten. D’r is geen enkele realistische kans dat die ooit ook maar iets aan onze samenleving gaan bijdragen en na verloop van tijd radicaliseren ze tot extremist omdat ze volledig buiten de samenleving staan, met alle fijne hebbelijkheden die daar mee gepaard gaan.

Niet dat linkse mensen zich daar ook maar iets van aantrekken. Zo’n clown als onze Timmerfrans die al huilend en jankend door de burelen van de EC trekt: Kan iemand die man de straat op schoppen? Die man is -letterlijk- een massavernietigingswapen. Tegen Nederland, wel te verstaan.

3 reacties

Opgeslagen onder Europa

3 Reacties op “Lying with Statistics: Quota voor dobbernegers?

  1. G.Deckzzeijl

    Asielzoekers(kuch, kuch)-grabbeton…
    http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-1/#comment-12988
    Zie op dezelfde website het topic ISIS komt naar je toe deze zomer.

  2. Pingback: Syrische vluchtelingen? | The Logic Free Zone

  3. Pingback: EU: 40.000 ‘vluchtelingen’ over Europa verdelen? | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.