Willen Moslims wel met ons samenleven?


Al Fadjr-moskee

Felle haatcampagne?

De moskee in Helmond ziet toch maar af van de geplande conferentie:

‘Nadat wij de situatie intensief en in samenspraak (met de betrokken partijen) hebben bestudeerd, de felle (haat)campagne van de media in acht nemende jegens de moslims en ons in het bijzonder, zien wij ons tot onze grote spijt genoodzaakt de conferentie van 15, 16 en 17 mei 2015 te moeten annuleren’

Haatimams

Laten we maar eens een stapje terug doen. De website geenstijl.nl kijkt af en toe op de facebook pagina’s van deze moskee en ei-ziet: Er komt een conferentie met buitenlandse ‘imams’. Even googlen en wie schetst onze verbazing: Deze sprekers zijn van het allerergste soort. Het antisemitisme spat er van af, compleet doorgedraaide idioten die over de jihad brullen, vrouwen zijn hoeren, kafirs zijn slaven en homo’s zo snel mogelijk van het dak. Haat, haat, haat, intense extremistische Islamitische kots waar de honden geen brood van lusten.

Dus wat doet geenstijl? Die zet het op haar blog. Een beetje zonlicht doet wonderen, zeker met een miljoen lezers per dag. Want om aan de ene kant te gaan lopen roeptoeteren dat we iets aan radicalisering moeten doen, dat moskeeën daar in betrokken moeten worden, samen met het hele legertje aan ‘buurtvaders’, ‘jongerenimams’ en nog veel meer moois en aan de andere kant dit soort ‘gastsprekers’ zomaar vrij baan te geven: Dat gaat zelfs de huichelaars van de PvdA te ver.

Takiyya

Zo’n moskee die ontmaskerd wordt als een haatpaleisje: Dat is natuurlijk geen ‘felle haat campagne’. Dat is gewoon even het dekseltje van de stinkende beerput opentrekken die Islam heet. En om dan te gaan lopen janken dat er een haatcampagne tegen moslims plaats vindt: Who are you trying to fool? Denk je nou heus dat wij zo dom zijn in Nederland dat we dat gelieg en gedraai niet doorhebben?

Er is een stelselmatige, goed georganiseerde en goed gefinancierde campagne vanuit het buitenland aan de gang om moslims in Nederland van de samenleving af te wenden. Te radicaliseren. Om rijp te maken voor de jihad. Betaald met geld uit allerlei extremistische clubjes uit het midden oosten en noord Afrika.

En voor linkse apologeten die denken dat je met deze beroepsmoslims nog kunt praten: Doe toch niet zo naïef. Deze mensen moeten ons niet, ze willen geen deel uit maken van onze samenleving. Wij zijn kafirs voor hun, hun slaven. De Islam heeft ons de oorlog verklaart, het wordt tijd dat we dat serieus gaan nemen. En daar helpt geen knuffeltje of kopje thee meer bij. Dat stadium zijn we echt gepasseerd.

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “Willen Moslims wel met ons samenleven?

 1. John

  Het is toch bijzonder hoe nederlanders keer op keer alles en iedereen in 1 hok willen stoppen.
  Ik ben moslim. Ben tegen IS, ben tegen haatimams en haatmoskees. Ben pro respectvol zijn naar vrouwen, ben niet radicaal. En wat betreft homo’s. Zijn blanke nederlanders buiten en binnen de randstad zo tolerant tegen homo’s. Volgens mij niet.
  Stop eens iedereen over 1 kam scheren. Er is geen oorlog met een religie. Er is een oorlog met mensen die de religie misbruiken zoals ook het katholicisme en protestantisme werden misbruikt door bijv oa de ETA en de IRA.

  • John,

   Vertel eens: Wat vind je nou van homofilie? Zou je een homofiele vriend willen hebben? Of collega? Zou dat een probleem voor je zijn? Zou je samen kunnen werken met zo’n collega? En als een van je kinderen homofiel was, zou je dat vervelend vinden?

   Trouwens, als je een dochter hebt, zou die dan mogen trouwen met een Nederlander? Met een Jood? Of heb je dat liever niet?

   Wist je trouwens dat de naam John komt van een van de discipelen van Jezus?

 2. siemx

  Nee, ze willen niet met ons samenleven (en ik niet met hen overigens, maar dit terzijde). Ze willen de boel overnemen en islamiseren en dan denken ze dat het welvaartsniveau even hoog blijft als nu. Hahahaha!

 3. G.Deckzeijl

  Moskeeën zijn kazernes, punt!
  http://tinyurl.com/klss4gp
  Mededeling voor moslims* en hun bekeerde vriendjes:
  islam is een oorlogstheologie, pertinent geen religie.(1)
  http://fubar.mobi/2015/05/06/hans-jansen/
  *> http://tinyurl.com/l2jfoys
  1) geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie.
  Pierre Jacques Vinken> http://tinyurl.com/7wshph2
  Val anderen niet lastig met tig eeuwen geleden verzonnen
  hersenspinsels> http://tinyurl.com/nrucn3g

 4. Pingback: De Koran, de Donald Duck en het gelijk van Wilders | The Logic Free Zone

 5. Pingback: Het ‘goede verhaal’ van GroenLinks | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.