Gezellig dominoën met de Europese Commissie: Macedonië


Fijne Albanese Jongens en Meisjes die hardvochtig onderdrukt worden door de gemene Macedonische Politie!

Fijne Albanese Jongens en Meisjes die hardvochtig onderdrukt worden door de gemene Macedonische Politie!

Toenemend geweld

De EU is ‘bezorgd’:

De Europese Commissie zegt zich zorgen te maken over het geweld in Macedonië. In het Balkanland kwamen zaterdag zeker vijf agenten om het leven bij gevechten tegen een gewapende groepering.

Tja. Politiegeweld dus. Of niet?

Gewapende ‘groepering’?

Over welke ‘groepering’ gaat het eigenlijk? Zou het hier om Friezen gaan die van de terp zijn gerold? Of de gevreesde Bokkenrijders uit de Peel?

Albanezen natuurlijk. Die zijn bij elkaar zo’n 30% van de bevolking en -niet heel verrassend- Moslim. Terwijl de oorspronkelijke bevolking van Macedonië natuurlijk christen is. Dus je raadt het al: De geliefde Religie van de Vrede doet weer eens van haar spreken. Tijd voor een fijne burgeroorlog!

Wist je trouwens dat Albanië, dat als een uitvalsbasis voor deze ‘groeperingen’ dient, kandidaat lid is van de EU? En ook al lid is van de NAVO? Maar nog gekker -maar niet heus- ook lid is van de OIC, de Organisation of Islamic Countries? Diezelfde organisatie die het verdrag van de Rechten van de Mens bij haar leden heeft verboden en daarvoor in de plaats een op de Sharia gebaseerde ‘rechten van de mens’ heeft bedacht?

Dar Al Islam

Daarmee vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Macedonie is het eerste doelwit in de Dar al Harb, de strijd om landen die nog niet onder de Islamitische deken vallen. Albaniers -gesteund natuurlijk door zulke democratische vrinden als de Europese Commissie- kunnen straffeloos terreuraanslagen plegen in Macedoniers en wie er wat van zegt kant het krijgen van haar Grote Broer de EC. Die is meteen ‘bezorgd’, een nauwlijks verholen bedreigeing om deze terroristen maar vooral geen strobreed in de weg te leggen.

Albanezen mogen trouwens visum-vrij naar Europa reizen. Want die wil je natuurlijk meteen Europa binnen trekken. Komen hier onze economie ‘jong, dynamisch en innovatief’ maken!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Europa

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.