Takiyya in de praktijk: Nog een haatbaardje in Eindhoven


IslamitischHaatkots

Religie van de Haat

Een paar dagen geleden ontstond er commotie toen duidelijk werd dat er een haatbaard in Eindhoven -in de al-fourkaan moskee- zou komen ‘preken’. Helemaal triest werd het toen duidelijk werd dat de burgemeester van Eindhoven -Rob van Gijzel- enkele dagen daarvoor nog in de gemeenteraad vragen over deze moskee had afgesnauwd als ‘stemmingmakerij’. De naïviteit spatte er vanaf.

Ondertussen heeft deze moskee de lezing maar geschrapt. Eind goed, al goed zou je denken?

Takiyya

De verklaring die deze moskee heeft uitgegeven spreekt boekdelen: “bewijs van goodwill richting de samenleving en de overheden.” Met “overheden” bedoelen deze vrolijke fluiters natuurlijk hun vrienden van de PvdA. En denk maar niet dat deze moskee opeens de Nederlandse normen en waarden gaat prediken.

Om de hypocretie nog even te onderstrepen staat voor 8 mei al weer de volgende haatbaard op het programma. Net zo’n griezel, misschien nog wel erger. Die gaat trouwens niet alleen in Eindhoven op de kansel staan maar maakt er een heel toertje door Nederland van. Utrecht, Groningen, Amsterdam etc, etc.

De PvdA is de spreekbuis van de haat

Robje van Gijzel stond mooi voor Jan met de Korte Achternaam toen hij de plaatselijke gemeenteraad afblafte. Hij wilde zo graag knuffelen, de boel bij elkaar houden en wie dat niet wilde “zette mensen tegen elkaar op”. Toen duidelijk werd dat hij als een ‘useful idiot‘ daar de Islamitische fascisten stond te verdedigen steeg het schaamrood naar zijn kaken. De komst van die eerste haatbaard was toch wel “op z’n zachtst gezegd ongewenst en ongepast”.

Robje weet helemaal niet met wat voor mensen hij te maken heeft. De volgende haatbaard stond al op het programma en neem van mij aan dat twee weken later er weer zo’n stuk Islamitische kots naar binnen loopt.

Islam is een fascistische ideologie

De Islam is in naam misschien wel een religie maar in de praktijk een ideologie. Een staatsvorm die vijandig is aan die van ons. Kijk maar naar wat er in Syrië en Irak gebeurd of hoe men e.e.a. in willekeurig ander Islamitisch land regelt. Dat zijn fascisten. Iedereen onderworpen aan de Staat, niks democratie, knokploegen op straat en wie afwijkt wordt meteen -letterlijk- afgeknald. Plus natuurlijk een gezellig sausje antisemitisme, führerprinzip en Lebensraum.

Ditzelfde gedachtegoed wordt nu op grote schaal Europa binnen gekruid, gefinancierd met oliedollars van fijne landen zoals Saoedi Arabië en Qatar. Of dacht je dat de lokale gemeenschap die mensen zelf laat invliegen?

Dit is het gezicht van de Vijfde Colonne. Die in het openbaar vriendelijk lachen en verzoening prediken maar achter gesloten deuren -en in het Arabisch- de meest barbaarse haatkots uitbraken. Het zijn niet de Nederlanders die mensen tegen elkaar opzetten maar haatbaarden zoals deze moskee. En dat gaat stelselmatig, goed georganiseerd en op grote schaal.

En mensen zoals onze Rob knijpen welwillend een oogje dicht. Is koeltoer!

6 reacties

Opgeslagen onder Islam

6 Reacties op “Takiyya in de praktijk: Nog een haatbaardje in Eindhoven

  1. Pingback: Willen Moslims wel bij Nederland horen? | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Nieuw spelletje: Hoe vaak krijgt de PVV gelijk? | The Logic Free Zone

  3. Pingback: De Vijfde Colonne ontmaskerd? | The Logic Free Zone

  4. Pingback: Islamisering in de praktijk: Yassin Elforkani | The Logic Free Zone

  5. Pingback: Taalcursusje voor haatbaarden? | The Logic Free Zone

  6. Pingback: Haatsjeikje is toch naar Eindhoven gekomen | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.