Hoe Moslims zichzelf in snel tempo buitenspel zetten: Genocide ontkenners


Volgens de Turken is dit allemaal onzin.

Volgens de Turken is dit allemaal onzin.

Lezinkje

De Turkse studentenvereniging in Amsterdam organiseert een lezinkje. Speciale gast: Ene Justin McCarthy, speciaal geselecteerd omdat hij de Armeense genocide ontkent. En dat ligt best lekker bij onze Turkse Medelanders:

McCarthy is omstreden: de International Association of Genocide Scholars ziet hem als een Armeense genocide-ontkenner

Plaats van handelen: De VU (natuurlijk). Geheel betaald van jou en mijn belastingcenten.

Turkse nazi’s

Elk jaar herdenken we de holocaust op 4 mei. Krijgen we een lekker warm gevoel van. Want wat de Nazi’s deden: Dat was toch wel puur slecht. En zo vingerwapperen we vrolijk verder met onze kloppende moraalpaal bronstig omhoog. Wat zijn wij toch goed! Wat zijn wij toch geweldig! Wat zijn wij toch fantastisch!

Maar feit is natuurlijk dat dit niet de eerste genocide is en ook niet de laatste. De Turken waren de Nazi’s zo’n 30 jaar voor. 1.5 miljoen doden: Een huzarenstukje! En op dit moment gaat het weer lekker los in het midden oosten. Gewoon iedereen die geen moslim is de keel doorsnijden! We discrimineren niemand!

Huichelaars

Ondertussen heeft onze Mark het over de ‘Armeense Kwestie’. Zou hij het ook over de ‘Joodse Kwestie’ hebben volgende week op de Dam? Om de Duitsers niet te kwetsen? Vanwege hun gevoelens?

Wie nu nog denkt dat Moslims in Nederland willen integreren, dat ze bijdragen aan de samenleving en dat je er mee samen kunt leven heeft toch echt een gaatje in zijn kop. De Islam is niet een fijne knuffelreligie en Moslims laten kee op keer in niet mis te verstane woorden en daden weten dat ze ons niet moeten, dat ze geen deel ven onze samenleving willen uitmaken en dat er niet met de Islam samen te leven valt.

En onze Mark? Je kunt nog beter op de PvdA stemmen. De zeggen tenminste zelf nog dat ze knielen voor de Islam. Ben je in ieder geval van dat gelieg af.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Islam

Een Reactie op “Hoe Moslims zichzelf in snel tempo buitenspel zetten: Genocide ontkenners

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.