Lekker spinnen met … de politie!


Kansenpareltjes

Discriminatie

Wat blijkt? Ook binnen de politie hebben ze het niet meer zo op onze ‘nieuwe medelanders’. En dan voornamelijk die van Islamitische komaf. Volledig tegen het zere been van policor Nederland, de corpschef voorop:

[Gerard Bouman, korpschef Nationale Politie]: “Er sluipt een gif onze organisatie binnen. Het gif van de uitsluiting.”

Agenten maken grappen over moslim-collega’s en spreken niet louter in lovende woorden over de Religie van de Vrede. Tja. Wie had dat kunnen denken. Foei, foei!

Policor prietpraat

Laten we het maar eens omdraaien. (*) Jarenlang heeft half Nederland moeten aanhoren hoe geweldig de Zegeningen van de Multikul wel zijn. En dan natuurlijk voornamelijk die van de Islam, die prachtige Religie van de Vrede.

Maar ook al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. De een-, twee- en driestreperts die elke dag de straat op gaan weten wel beter. Die komen elke dag in aanraking met al deze fijne kansenpareltjes en dan is de lol er snel van af.

De Amerikaanse uitspraak is “Who do you believe? Me or your own lying eyes?” en dat geldt in dit geval ook. De doorsnee agent is er heel snel achter dat er twee volledig parallelle samenlevingen zijn ontstaan. Niet omdat Nederlanders zich slecht gedragen maar omdat Moslims pertinent en categorisch onze samenleving afwijzen. Die vinden ons honden en kafirs en accepteren zeker geen gezag van de politie. En daar zijn ze bepaalt niet onduidelijk over.

Links braaksel

Dat zo’n corpschefje voor de bühne gaat lopen janken dat z’n eigen agenten het beter doorhebben dan hijzelf tekent voor mij hoe diep die islamisering er al in zit. Hoe groot de knieval voor deze fijne religie al is.

De PvdA klimt natuurlijk in de hoogste boom -een mooi vooropgezet 1-2’tje voor hun achterban zou een mens gaan denken- en iedereen kan weer kraaien over rassies en diskrimmenazie dat het een lieve lust is. Maar onthoud nou maar dat dezelfde PvdA muisstil is als het om Islamitische kots gaat en dat je dit agentje nooit op de tv of in de krant zult horen over extra geld om meer agenten aan te nemen. Om wat van die fijne biculturele kansenpareltjes uit een schaamtecultuur achterover te trekken.


(*) Ik ga hier niet met een soort naoorlogse Niet-Jood verklaring lopen roeptoeteren dat racistische en discriminerende opmerkingen tegen je collega’s niet door de beugel kunnen. Alsof mijn mening er toe doet. Alsof ik moet ‘bewijzen’ dat ik een ‘goede nederlander’ ben. Alsof ik ‘afstand moet nemen’ van dit soort patjepeeërs.

2 reacties

Opgeslagen onder Lekker spinnen met ...

2 Reacties op “Lekker spinnen met … de politie!

  1. Pingback: Het begin: Burgers formeren knokploegen | The Logic Free Zone

  2. Pingback: Islamisering in de praktijk: Erikje Akerboom en zijn copvods | The Logic Free Zone

Kom maar door!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.